WielenenBanden.nl

 
 

CHIPPOINT

CHIPPOINT

Na de montage van lekker schoeisel en aantrekkelijke velgen komt de vraag naar meer vermogen. Daarvoor moet je naar CHIPPOINT. CHIPPOINT staat voor Prestatie Optimalisering van nagenoeg alle automerken. In de praktijk past men chiptuning, OBDtuning danwel flashtuning toe, teneinde het beoogde resultaat te behalen. Groot programma tegen sterk concurrerende prijzen! Kijk op de website! 

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  AUTOSOCK

De revolutie op het gebied van tractie op ijs en sneeuw

Progress Europe brengt goed nieuws voor de winterdag. Een wielhoes om uw zomerband trekken en u hebt twee keer zoveel grip op ijs en sneeuw. En bij gebruik van winterbanden is de grip met Autosock nog altijd 1,5 keer beter.

  ASA AR1

ASA AR1

Met licentie van BBS is de ASA AR1 ontwikkeld. Een prachtige lichtmetalen velg die is gebaseerd op de succesvolle 'veel-spaaks' velgen van BBS.

  Engstler

Veiligheid voorop!

In de winter kunnen er door het weer levensgevaarlijke situaties ontstaan op de weg. Regen, sneeuw en ijzel kunnen het wegdek tot een ijsbaan maken. Goede banden verhogen de veiligheid!

Die Räderexperten aus Mannheim bieten mit dem aktuellen Raddesign ein ultimatives Accessoire an, welches für alle gängigen Fahrzeuge lieferbar ist.

  Keskin KT6 Bay

All you need is KT6 Bay from Keskin

Met deze nieuwe velg bieden de experts uit Mannheim een design aan dat perfect past bij bijna elk model. Bovendien is de KT6 Bay ook nog eens leverbaar voor bijna elk model.

  Engstler

Engstler ER AN 165 

Engstler is er wederom in geslaagd om een velg te introduceren die is gemaakt van hoogwaardige materialen en die een zeer moderne en sportieve uitstraling heeft. De velg is geschikt voor de meeste Fiat modellen waaronder de Stilo, Marea en Palio. 

  Just big: 22 inch

22 inch: just big!

Het Duitse delta 4x4 is een offroad specialist welke naast accessoires ook best interessante wielen laat zien. Wat dacht u van deze 22-inchers?

  MOMO lichtmetalen velgen bij Autovision

MOMO Race Accessoires bij Autovision b.v.

Autovision b.v. is importeur van MOMO Race Accessoires die pookknoppen, sportsturen, sportstoelen, pedalensets, dorpelsets, matten, lichtmetalen en nog veel meer voor de sportieve automobilist in het assortiment heeft.

  Zender 18" lichtmetaal voor de Alfa 156

Lichtmetalen velgen voor Alfa Romeo

Speciaal voor de Alfa 156 Sportswagen heeft het Duitse merk Zender een 18" lichtmetalen velg ontworpen. Behalve voor de 156 Sportswagen is deze ook geschikt onder de 147, 156, 166 en GTV/Spider.

  Autobanden

Hankook Optimo K406 

Deze nieuwe band van Hankook is er een speciaal voor het Nederlandse klimaat. Door het wisselvallige weer met zowel regen, sneeuw als droogte is het belangrijk goede banden te hebben.

 

Brock - laat zien wie u bent...

Laat zien wie u bent...

Een getunede bolide vraagt om bijpassend materiaal eronder. Brock heeft fraaie exemplaren in huis.

 

Nieuwe AMG velgen voor Mercedes-Benz

AMG velgen voor Mercedes-Benz

De afgelopen maanden is het leveringprogramma van AMG velgen aardig uitgebreid. Ook de komende maanden zullen een flink aantal nieuwe AMG velgen op de markt worden gebracht.

 

 

 
 

 

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved