Droomauto’s van Volvo blijven vooralsnog dromen... Doek valt voor big-limo van Volvo?
Het vlaggenschip van Volvo. Komt-ie wel of komt-ie niet? Dat is de hamvraag die ons en mede met ons vele Volvo-enthousiasten bezighoudt. De autosalons in Europa en elders in de wereld zijn ideale plaatsen om dergelijke producten te vertonen en de reacties onder het publiek te peilen. Dat doet Volvo sinds 2011 met de Concept Universe en de Concept You.
 

Betere prestaties voor de XC90 dankzij CHIPPOINT Tuning.

VOLVO XC90 tuning begint bij CHIPPOINT
Het CHIPPOINT VOLVO-programma bestaat natuurlijk uit de mogelijkheden om de XC90 te tunen. Voor nagenoeg alle dieselmotoren geldt dat ze getuned kunnen worden middels OBD-tuning en seriële tuning en dat de tijd van tuning circa 2,5 tot 3 uur bedraagt. Bij zowel de benzinemotoren als de dieselmotoren, maken we een onderscheid in de verschillende bouwjaren en motoren. De eerste generatie werd in 2002 geïntroduceerd. Voor de koper is er een keus tussen een dieselmotor of een benzinemotor. Lees verder...
 

Facelift voor drie Volvo's

Facelift voor drie Volvo's

Volvo presenteert drie vernieuwde modellen: de S60, V70 en XC70. Naast uiterlijke wijzigingen zijn de modellen ook technisch aangepast en dat is met name te zien op het gebied van veiligheid en nieuwe bijzondere systemen.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Volvo?

Meer vermogen en koppel voor uw Volvo?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier met uw Volvo!

 

Uw diesel te langzaam?

Uw diesel te langzaam?

Voor de dieselmotoren van Volvo heeft CHIPPOINT equipment in huis die het vermogen en koppel van uw dieselmotor flink doen toenemen. Uitsluitend maatwerk! Resultaat: een krachtige, snelle bolide.

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Volvo V50

Volvo V50

Na jarenlange dienst mag de V40 met pensioen. Hij wordt opgevolgd door de groter en luxer ogende V50.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Volvo S40

Compleet nieuwe Volvo S40 

Dit zijn de eerste foto's en gegevens van de compleet nieuwe Volvo S40 welke zijn debuut maakt op de IAA in Frankfurt. De nieuwe S40 is een Volvo van hoog niveau.

 

Volvo S60R

Volvo S60 R en V70 R

De supersnelle R-modellen van de S60 en V70 staan vanaf heden in de Volvo showrooms. De 2.5 liter turbomotor levert een vermogen van 300 pk en daardoor fantastische prestaties!

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Volvo S80

Facelift voor de Volvo S80

Op de AutoRAI beleefde de vernieuwde Volvo S80 zijn première. Het exterieur is in details veranderd, het interieur meer ingrijpend. Ook technisch is het nodige nieuws te melden.

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Volvo XC90

Volvo XC90 - SUV of the Year 2003

De XC90, Volvo's eerste Sports Utility Vehicle, is door  het automagazine Motor Trend uitgeroepen tot SUV of the Year. De XC90 liet hierbij menig concurrent achter zich.

  Volvo - GEMA Barendrecht - getinte ruiten

Volvo van GEMA Barendrecht met getinte ruiten

In de zomerdagen kan het erg warm worden in uw auto. Door uw ramen te laten tinten bij GEMA in Barendrecht houdt u een groot deel van deze zonnewarmte buiten. Heel handig wanneer uw lange ritten hebt of wanneer uw auto in de brandende zon op een parkeerplaats staat.

  Volvo V70 R

Volvo V70 R

Met maar liefst 300 pk onder de kap is de V70 R de snelste V70 ooit. De topsnelheid bedraagt 250 km/h (begrensd) en de acceleratie van 0-100 km/h verloopt in slechts 5.7 seconden!

  Volvo XC90

Prijzen van en voor de XC90

Volvo heeft de prijzen van de XC90 bekend gemaakt. De XC90 met 163 pk sterke D5 Common-rail turbodiesel, staat voor een vanafprijs van € 56.905,- in de prijslijsten. Voor de T6 Geartronic geldt een ‘instapprijs’ van € 61.200,-.

  Volvo S60 R

Supersnel topmodel: S60 R

Met 300 pk onder de kap, een top van 250 km/h (begrensd) en een 0-100 km/h sprint in 5.8 seconden is dit de beloofde supersport-uitvoering van Volvo's S60.

  Volvo XC90

XC90: nieuwe generatie SUV's

Volvo introduceert de XC90 als een nieuwe generatie SUV's. Volgens Volvo moet de XC90 de strijd aan gaan met de BMW X5 en Mercedes ML maar toch ook een compleet andere auto zijn.

  Autoverzekeringen voor uw Volvo

Selecteer online de autoverzekering voor uw Volvo

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  Volvo C70 Coupe

Afscheid van de Volvo C70 Coupé

De Volvo C70 wordt deze zomer uit productie genomen. Daarom wordt er een speciale uitvoering op de markt gebracht waarvan er in Nederland maar 50 van geleverd worden. De C70 Coupé Collection beschikt over een luxe standaarduitrusting en is leverbaar in twee speciale kleuren. 

 

Volvo C70 Convertible

Volvo C70 Cabrio wordt Coupé dankzij Wiesmann

Gesignaleerd in Utrecht bij de firma Hoefa bv. Deze Wiesmann hardtop verrijkt de C70 Cabriolet met de voordelen van een coupé en behoudt de vrijheid van de cabrio.

     

Chippoint Volvo tuning, we have the technology

 
 Laatst bijgewerkt 09 feb 2014 

© 2002 - 2014 VOLVOshopping.nl - all rights reserved – A Bizwise Enterprises LTD production