Tuningsite.nl

Maak van Tuningsite.nl uw startpagina!

 

 
 

Chippoint.com - Land Rover Range Rover Sport TDV6

Meer vermogen voor de TdV6 motor van LandRover

Woon je als autojournalist vlakbij een tuningsbedrijf dan heb je nogal gauw de neiging om af en toe een kijkje te gaan nemen op de testbank. Daar komen we al het fraais van Nederland tegen. Soms maken we een testrit mee met een getunede bolide. Onlangs waren we aanwezig bij de tuning van de Range Rover Sport. Dit fantastische 'huis op wielen' wordt geleverd met de TdV6-motor van Jaguar, alleen heeft men het motorvermogen teruggebracht van 207 tot 190 pk's. Echter voor veel rijders te licht bevonden en derhalve krijgt de nieuwe Range Rover Sport de beschikking over een nieuwe 272 pk sterke V8-dieselmotor, die is uitgerust met een dubbele turbo. Het maximum koppel van 640 Nm ligt tussen de 2000 en de 2500 toeren per minuut en tussen de 1500 en 3700 toeren, kan de bestuurder rekenen op ruim 500 Nm. En die 500 Nm is ook precies dat vermogen dat Chippoint de 190 pk versie meegeeft. Op de testbank kwam de Range Rover Sport met 190 pk niet verder dan 188,9 pk krukasvermogen bij 3523 toeren en 427,0 Nm draaimoment bij 2539 toeren. Na de tuning op de 4WD-testbank van Chippoint was de wagen opgewaardeerd tot 220,1 pk vermogen bij 3481 toeren en 501,4 Nm bij 2392 toeren per minuut. Het resultaat: meer vermogen en meer trekkracht - 75 Nm meer souplesse!!! - bij lagere toerentallen, hetgeen voor de rijder ook betekent dat de auto minder dorst heeft gekregen. Op de Chippoint site staat het vermogens-/koppeldiagram van de Range Rover Sport. Vraag aan Chippoint: "Denken jullie ook een 272 pk versie in de nabije toekomst te tunen?" Antwoord: "Jazeker. Auto's met 250-350 pk en 600 Nm zijn vandaag de dag geen uitzonderingen meer op onze testbanken!"

 

Chippoint.com - Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 4WD Tuning

De meest getunede Hyundais zijn de modellen Tucson en Santa Fe. Wij waren onlangs aanwezig bij de tuning van een Tucson 2.7 V6 benzinemotor. De beste tuning vinden wij de tuning op de vermogenstestbank omdat daar daadwerkelijk gemeten en afgesteld wordt. Op de testbank werd de Hyundai Tucson 2.7 V6 door CHIPPOINT getuned naar 194 pk en 270 Nm. Dat is zelfs iets meer dan op de Chippoint site wordt aangegeven! Wie zegt dat tuning voor benzinemotoren niet interessant is?

 

CHIPPOINT Tuning - Klasse!

CHIPPOINT Tuning - Klasse!

De trotse eigenaar van een fonkelnieuwe door CHIPPOINT getunede Audi A6 met nu 164 pk (winst 31 pk) schreef ons: "Heb de eerste honderden kilometers er inmiddels opzitten en ben werkelijk onder de indruk van: a) de gebruikte technieken. b) het tentoongestelde vakmanschap. c) de spectaculair extra verkregen Power en daaraan gekoppelde voor mij vergrote rijgenot. Absoluut toegevoegde waarde en dus de investering dik waard."

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Kleemann ML55K

Kleemann ML55K

Kleemann heeft op het circuit van Nardo, ItaliŽ, bewezen dat de Kleemann ML55K de snelste SUV ter wereld is! De topsnelheid bedraagt maar liefst 283 km/h! Hiermee is het record van de Porsche Cayenne (266 km/h) verbroken.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Hespo Autosport

Hespo Autosport voor velgen, banden, uitlaten en nog veel meer... 

Hespo Autosport is voor Den Haag en directe omstreken een bekende naam voor de sportieve automobilist. Men komt er graag voor alle topmerken op het gebied van verlagingssets, lichtmetalen wielen, banden, sportluchtfilters en sportuitlaten. En nog veel meer...

  Sebring

Sebring:  Looks Fast, Sounds Furious!

Voor wie een snelle en bovendien mooie uitlaat voor zijn auto zoekt kan het beste het assortiment van Sebring eens raadplegen. Zij hebben ruime keuze uit diverse hoogwaardige uitlaten die niet alleen mooi eruit zien maar bovendien ook een schitterend geluid produceren! 

  Vogtland

Verlagingsveren en wegliggingsets

De Duitse fabrikant van verlagingsveren en wegliggingsets Vogtland behoort op de grote felbevochten Duitse markt tot de top drie. Dit door een combinatie van hoge kwaliteit, een realistische prijsstelling, een zeer breed leveringsprogramma en een levenslange garantie voor de eerste eigenaar.

  Ford Fiesta TDCI Wolf Concept

Ford FiŽsta TDCi Tuning

Michael Funke en Oliver Eichele hebben in samenwerking met de ingenieurs van WOLF Racing een tuning-kit ontwikkeld voor de nieuwe Ford FiŽsta TDCi.

  G-Force International

VW G-Lader Revisietechniek & Tuning

Niet alleen op papier maar ook in de praktijk is G-force de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie, G-laderrevisie en tuning van Volkswagen motoren.

  Verlagingskits en Sportschokdempers

Je auto verlagen? RACELAND!

Verlagingskits en sportschokdempers kunnen je auto wel 60 mm dichter bij het asfalt brengen. Hierdoor oogt je auto sportiever en komt het ook het rijgedrag ten goede. RACELAND levert voor vele merken en modellen diverse verlagingskits en sportschokdempers.

  KSC Car-Tuning

KSC Car-Tuning Venlo

Tuning, styling, verlichting, remmen, audio, alarmen, verlaging, wielen en banden. KSC Car-Tuning in Venlo is een one-stop shop voor de autoliefhebber.

  Veban

Veban Evolution Parts

In de tuningwereld zijn er momenteel twee hot trends: sportluchtfilters en spoilers, extreme spoilers. Veban Evolution Parts uit Lelystad zit met JR en Inac precies op de goede lijn: katoenen luchtfilters voor extra koude lucht en spectaculaire achtervleugels voor the perfect cool look.

  NL Power - K&N Luchtfilters

Luchtfilterkit voor vele modellen

Bij NL Power hebben ze een ruim aanbod luchtfilterkits voor vele modellen. Deze K&N luchtfilters zorgen voor een betere ademhaling van de motor en daarmee voor meer vermogen en een prachtige sound.

  Ford Mondeo - Wolf Concept

Ford Mondeo - Wolf Concept

For many years Wolf Concept - a division of Wolf Autowelt Ltd. - has been a world leader in performance tuning for Ford vehicles. Now Wolf Concept presents a great selection of accessories and components for the new Ford

Mondeo.

  G-Force International

Full force ahead with G-Force International

G-Force International in Zoetermeer ontleent haar naam aan een bijzonder specialisme: het repareren, revideren, tunen en het verkopen van G-laders. Daarnaast kun je er ook terecht voor ander snel spul, hoofdzakelijk voor Volkswagen.

  Limpex-Sport voor optimale prestaties

Limpex-Sport voor optimale prestaties

Bij Limpex-Sport staan street performance, motorsport en turbo's centraal. Stuk voor stuk produkten die in de autosport hun waarde al hebben bewezen. Ook is er ruimschoots aandacht voor klassiekers en oldtimers...

  Audi Avantgarde S4.2

Avantgarde S4.2 (Audi A3)

Wel eens ingehaald met 300 km/h door een Audi A3? Dat is mogelijk; Avantgarde heeft een A3 gebouwd met een V8 die een vermogen heeft van 304 pk. Hiermee sprint deze supersnelle A3 in 5.3 seconden naar 100 km/h en behaalt een topsnelheid van 304 km/h.

  NL Power - Sportluchtfilter met aluminium buis

Sportluchtfilter met aluminium buis

Voor meer vermogen en een prachtige sound heeft NL Power diverse sportluchtfilters in het assortiment.

  JR Air Filter bij Veban Sportief Holland

100% Power met luchtfilters van JR

Veban Sportief Holland B.V. levert diverse luchtfilters van JR Air Filter. Deze filters zorgen voor een betere luchttoevoer in uw motor en daarmee voor betere prestaties. Neem eens een kijkje voor de dealeradressen.

  ROPA Autotechniek - Porsche FVD dealer

ROPA Autotechniek importeur van FVD

ROPA Autotechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring met Porsches. Onlangs heeft men het importeurschap van het Duitse FVD op zich genomen. FVD verzorgt wereldwijd het Het tunen, prepareren, stileren van standaard Porsches.

  PSI Motorsport - Quality Tuning

PSI Motorsport - Quality Tuning

Kwaliteit op het gebied van tuning is erg belangrijk. Daarom levert GKB Import de producten van PSI Motorsport wat garant staat voor kwalitatieve tuning voor Porsche en Honda.

  Green Cotton Air Filters

Green Sportluchtfilters

Wanneer het motortoerental stijgt krijt de motor last van zuurstoftekort. Door toepassing van een sportluchtfilter van Green kan dit worden voorkomen, waardoor de auto tot betere prestaties in staat is.

  Tune uw schokdempers!

Tune uw schokdempers!

Ricks Engineering: uw partner in tuning van schokdempers en wielophangingen.

 

  Volkswagen Tuning bij GEMA Barendrecht

Volkswagen Tuning bij GEMA

GEMA Barendrecht levert diverse producten op het gebied van auto-accessoires. Zo ook voor de tuning van o.a. je Volkswagen. Voor diverse benzine- en dieselmotoren zijn flinke vermogenstoenames te realiseren.

  Meer kleur onder de motorkap met GREEN luchtfilters

Meer kleur onder de motorkap

GREEN luchtfilters zorgen voor een betere luchttoevoer naar de motor. Hierdoor nemen zowel het vermogen als het koppel toe en dit leidt tot betere prestaties. Bovendien krijg je met GREEN luchtfilters meerk kleur onder je motorkap. Van groen tot aluminium en van geel tot rood.

  Moritz Tuning meet hoeveel pk's jouw bolide heeft!

Moritz Tuning meet hoeveel pk's jouw bolide heeft!

Wanneer je het een en ander aan je bolide veranderd hebt wil je natuurlijk graag weten of het effect heeft gehad. Bij Moritz Tuning in Amsterdam hebben ze een zeer nauwkeurige testbank waar je dit kunt laten doen.

  JD Engineering voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen

JD Engineering voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen

JD Engineering in Lochem maakt de motor van uw Audi, Seat, Skoda of Volkswagen een stuk krachtiger d.m.v. chiptuning. Kijk naar de mogelijkheden.

  Hurricane Racing - de PK-tovenaars uit Heerhugowaard

De PK-tovernaars

Hurricane Racing biedt een breedt scala aan diensten aan. Zo kunt u bij hen terecht voor preparatie van rally en race motoren, revisie, aluminium lassen, het vervaardigen van speciale onderdelen en het tunen, prepareren en restaureren van o.a. Triumph, BMC A/B, Lotus, Ferrari, Bugatti en Aston Martin.

  Porsche Boxster FVD

Porsche Boxster FVD

The Porsche Tuner from Umkirch/Freiburg has been enhancing sports cars from Zuffenhausen for many years. Now, FVD has also refined the new Porsche Boxster with optical and technical enhancements.

 

Snelle Alfa's uit Barendrecht

Snelle Alfa's uit Barendrecht

Op zoek naar nog meer vermogen en meer trekkracht voor uw toch al pittige Alfa? GEMA Autosport helpt u graag. Additionele power van 25-40 pk is er voor de modellen 145, 146, 147, 156, 166 en de GTV. Vroemmmmm...

 

Tuning-pagina

Tuning.pagina.nl

Niet gevonden waar u naar zocht? Neem dan een kijkje op deze site. Talloze links op het gebied van tuning in Nederland. Je kunt ook tuningsdelen zoeken op automerk.

 

 

 
 

 

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved