Skoda site

 
 

Skoda Octavia

Stationwagon van de Octavia gepresenteerd

De nieuwe Skoda Octavia sedan staat nog niet eens bij de dealers en Skoda komt al met de stationwagonuitvoering. De Tjsechen hebben flink hun best gedaan om de Octavia Combi er net zo geslaagd als de sedan uit te laten zien.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Skoda?

Meer vermogen en koppel voor uw Skoda?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Skoda Fabia Paris

Skoda Fabia Paris

Een zeer sportief studiemodel op basis van de Fabia Combi, dat is wat in Parijs te pronken stond. Skoda laat weining los over productie maar dit zou zo de Fabia RS kunnen zijn.

  Skoda Octavia Combi RS

Octavia Combi RS

Al eerder kwam Skoda met de RS-uitvoering voor de Octavia. Nu is er ook voor de Octavia Combi een RS-uitvoering, met een 180 pk sterke 1.8 turbomotor leverbaar. Deze is goed voor leuke prestaties! 

  Autoverzekeringen voor uw Skoda

Selecteer online de autoverzekering voor uw Skoda

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Superb

Het verleden van de Superb gaat terug naar de jaren '30 en '40, toen Skoda met dit model veel succes had en status had opgebouwd. Nu probeert het merk dit met de nieuwe Superb opnieuw.

     

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved