Seat site

 
 

Meer vermogen en koppel voor uw Seat?

Meer vermogen en koppel voor uw Seat?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Seat Toledo

Seat toont de nieuwe Toledo als 'prototipo'

Dit is de Seat Toledo prototipo, een conceptcar die gepresenteerd is op de Autoshow in Madrid. De Seat Toledo prototipo zal in bijna ongewijzigde vorm in productie gaan als de nieuwe Toledo en dat zal voor velen wel even wennen worden.

 

Snelle Seat Ibiza

Snelle Seat Ibiza!

De aanduiding FR (Formula Racing) zal in de toekomst voor meer SEAT modellen worden gebruikt. De FR-modellen vallen net onder de Cupra modellen. Zo zal de Leon Top Sport worden omgedoopt tot Leon FR. De Leon Cupra R blijft echter het absolute topmodel. Zo zal er ook van de Ibiza nog een Cupra R model komen.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Seat Altea

Seat Altea 

Seat toont op de IAA in Frankfurt deze ruime conceptcar. Dit is de voorbode van het productiemodel dat in 2004 op de markt zal komen. 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

 

Seat Ibiza

Seat Ibiza Cupra R

We zaten er al op te wachten dat Seat met een Cupra versie van de Ibiza kwam. En hier is ie dan! De Ibiza Cupra R zal zowel leverbaar worden met een benzine- als met een dieselmotor.

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Seat Ibiza

Seat Ibiza van JE Design

JE Design heeft de Seat Ibiza omgetoverd tot een ware sportauto. Met een schitterend ontworpen bodykit en vele andere accessoires is de Ibiza van JE Design een lust voor het oog van vele sportieve automobilisten.

  Autoglasfilms - GEMA Barendrecht

Autoglasfilms

Autoglasfilms zijn verkrijgbaar in vele kleuren en voor elke auto. Zo ook voor de Seat Ibiza die met prachtige zwarte ramen en gele lak een zeer stoere uitstraling heeft.

  Seat Cordoba

De Nieuwe Seat Cordoba

Seat heeft de Cordoba volledig vernieuwd. Met als (tegenvallend) resultaat een Ibiza met kont. De nieuwe Cordoba zal begin 2003 leverbaar worden op de Nederlandse markt.

  Autoverzekeringen voor uw Seat

Selecteer online de autoverzekering voor uw Seat

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Seat Ibiza

Ibiza, concurrerender dan ooit

De Seat Ibiza, die ontworpen is door de van Alfa Romeo afkomstige Walter 'd Silva, is een geduchte concurrent in dit segment. Met zijn spannende lijnen en rijke uitrusting zal de Seat dealer het druk krijgen.

  Seat Leon Cupra R

Leon Cupra R

De naam Cupra siert Seat's snelle modellen. De toevoeging 'R' siert Seat's extra snelle modellen, wat ook het geval is bij de Leon Cupra R die door Seat Sport, de sportafdeling van het Spaanse merk, flink onder handen is genomen.

 

Seat Ibiza

Nieuwe Ibiza geďntroduceerd

Seat's hoofdontwerper, Walter d'Silva, is afkomstig van Alfa en dat is goed te zien aan de nieuwe Ibiza. De auto heeft een aantal overeenkomsten met Italiaanse Alfa's. De achterkant bijvoorbeeld heeft veel weg van de Alfa 147.

     
     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved