Saab site

 
 

Op zoek naar betere prestaties en meer rijplezier met uw Saab?

Op zoek naar betere prestaties en meer rijplezier met uw Saab?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chipsoftware in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier met uw Saab!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, chiptuning en flashtuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, chiptuning en flashtuning 

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw Saab. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Saab 9-7X

Lang verwacht: Saab SUV voor de Amerikaanse markt

Saab introduceert op de New York Auto Show de Saab 9-7X, een SUV op basis van de Chevrolet Trailblazer. De Saab 9-7X zal alleen in de VS en Canada verkocht worden. 

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Saab 9-3

Saab 9-3 Sport-Hatch 

In navolging op de 9-3X concept is dit een nieuwe conceptcar van Saab. De 9-3 Sport-Hatch is een kruising tussen een hatchback en stationwagon.

 

Saab 9-5

Saab 9-5 2.3t

Saab levert een nieuwe motor in de 9-5. Deze 2.3 liter turbomotor is afgeleid van de motor uit de Aero. In de 'gewone' 9-5 levert de 2.3t een vermogen van 220 pk en een indrukwekkend koppel! 

 

Saab 9-2

Saab 9-2

In 2004 zal Saab de 9-2 in productie nemen. De 9-2 zal gepositioneerd worden onder de 9-3 Sport Sedan en is een 5-deurs hatchback. De auto zal standaard vierwielaandrijving hebben.

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Saab 9-3 Cabriolet

Saab 9-3 Cabriolet

Op de stand van Saab op de Salon van Genève waren alle ogen gericht op de introductie van de nieuwe 9-3 Cabriolet. Deze op de 9-3 Sport Sedan gebaseerde Cabriolet komt in oktober naar ons land.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Saab 9-3 Sport Sedan

Nieuwe Saab 9-3 'Sport Sedan'

De nieuwe Saab 9-3, die bij GM is ontwikkeld is een auto van formaat. Hij heeft een sportieve lijn en is voorzien van diverse nieuwe technieken op het gebied van autoinfotainment.  

 

  Autoverzekeringen voor uw Saab

Selecteer online de autoverzekering voor uw Saab

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  Saab 9-3 Viggen

9-3 Viggen: zijn naam waard

De 9-3 Viggen heeft zijn naam te danken aan de vliegtuigindustrie van Saab. En dat is te merken. Met 225 paarden onder de kap gaat deze Zweed er al een straalvliegtuig van door.

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved