Renault site

 
 

Meer vermogen en koppel voor uw Renault?

Meer vermogen en koppel voor uw Renault?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Renault Laguna 2.0 turbo

Professionele chiptuning voor de Renault Laguna 2.0 Turbo
Na 25.000 kilometers te hebben gereden, besloot ik in goed overleg met mijn vrouw (dit is altijd heel belangrijk want dan weet ze immers waar het geld blijft) om onze auto te laten tunen. We kochten in 2007 een schitterende Laguna II Grand Tour met de 2.0 liter turbomotor en ruilden onze ‘oude’ Renault in. Iedereen op mijn werk heeft het over chiptuning dus ik begon mij ook maar te verdiepen in deze materie. Op internet googlelen naar Chiptuning Renault en Chiptuning Renault Laguna en er kwam een pak informatie en websites op je af. Ik vroeg mij af: "Hoe selecteer ik nou online een goede chiptuner die echt verstand heeft van Renault tuning?" Mijn advies: bel met die bedrijven en je weet direct met wat voor type bedrijf je te maken hebt. De meeste tuners kunnen uitsluitend turbodieselmotoren tunen dus chiptuning voor mijn Renault was er niet bij. Tenslotte bleven er drie bedrijven over. Een met een testbank en twee zonder testbank. Bovendien vond ik 'heren tuners' zonder testbank al een beetje aan de optimistische kant. Daar ik niet geloof in tuning tussen mijn oren ofwel psychologische tuning en echt alles wou zien en meemaken wat er aan mij auto zou gebeuren, kwam ik uit bij een tuningcentre van Chippoint. Vooraf had ik mijn chassisnummer opgegeven en de vriendelijke man van Chippoint had mij verteld dat de ECU van deze auto toegankelijk was voor OBD-tuning. Na het vastspannen op de vermogenstestbank werden de eerste runs gemaakt. Geen 205 pk maar 202 pk werd er gemeten aan krukasvermogen. Daarentegen lag het koppel op een iets hoger niveau. Standaard 300 Nm, nu 313 Newtonmeter. Na zo’n 4 uur met de auto bezig te zijn geweest werd er uiteindelijk 360 Nm aan koppel gemeten. Het maximum vermogen liep op naar 219 pk maar dan wel bij 600 toeren per minuut minder op de teller! Ik was altijd al een gelukkige Renault-rijder, nu ben ik een zeer gelukkige Renault-rijder en prijs dit bedrijf van harte aan. O ja, en voor de prijs hoef je het ook niet te laten: 599 euro inclusief de BTW en testbankmetingen.

 

Renault Megane Renault Sport

Supersportieve Renault Mégane uitvoering

Al eerder liet Renault foto´s zien van de Mégane Renault Sport. Deze sportieve en snelle Mégane is vanaf nu leverbaar. Hij wordt uitgevoerd met een 2.0 liter turbomotor met 225 pk!

  Auto Tune Heinz - Chiptuning

Meer vermogen en koppel voor uw Renault?

Auto Tune Heinz is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Door het monteren van een nieuwe chip neemt het vermogen en koppel aanzienlijk toe wat resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Renault Megane Sport

Renault Mégane Sport 

Dit is de Renault Mégane Sport, een supersportieve uitvoering van de nieuwe Mégane. De 2.0 liter turbomotor die onder de kap ligt levert een vermogen van 225 pk!

 

Renault Scenic

Renault Scènic II (1.6 16V)

De Renault Scènic is na vele jaren vervangen door een nieuwe model. Deze nieuwe Renault Scènic moet een moeilijke taak op zich nemen namelijk het succes van het eerste model voort zetten. 

 

Renault Megane

Renault Mégane Grand Tour en Sedan

Op de Salon van Barcelona heeft Renault de Mégane Grand Tour en Sedan geïntroduceerd. Hiermee is het programma van de succesvolle Mégane II compleet en kan het succes zich nog verder uitbreiden. 

 

 

Renault Clio V6

Renault Clio V6 Sport

Alweer even geleden heeft de Renault Clio een facelift ondergaan. Nu is ook de supersnelle Clio V6 Sport aangepast aan de nieuwe Renault-look. De auto oogt hierdoor nog sportiever.

 

 

Bielle Tuning

Bielle Tuning in Zonhoven prepareert ook jouw bolide
Bielle Tuning bvba in Zonhoven (B) is al jaren leverancier van sportieve accessoires en interessante exclusieve produkten voor jouw auto. Schroefveren, uitlaten, complete spoilerstes, trendy achterlichten, wielen, etc. Informeer naar de mogelijkheden.  

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Dacia Solenza

Dacia Solenza

Met 52.742 afgeleverde auto's in 2002 heeft Dacia in Romenië een marktaandeel van bijna 50%. Het Romeense merk dat tot de Renault Groep behoort wil haar positie versterken en ook in Midden- en Oost-Europa en Afrika op de markt toetreden.  

 

Renault Kangoo

Renault Kangoo vernieuwd

Het gehele Renault programma wordt grondig aangepakt. De Kangoo kon natuurlijk niet achterblijven en past nu weer geheel binnen Renault's nieuwe design.

 

Laser F1

LASER F1 sportuitlaat voor Renault Megane en Fiat Stilo

LASER introduceert twee nieuwe sportuitlaten en wel voor de Renault Megane als voor de Fiat Stilo. De volledig rvs-uitlaten zijn speciaal voor deze twee middenklassers gebouwd en onderscheiden zich door een top afwerking en dito pasvorm op de bumper.

 

Renault Scenic

De nieuwe Renault Scènic

Na de 3- en 5-deurs, en de Coupé-Cabriolet komt Renault nu ook met de nieuwe Scènic. De Scènic mag dan een afzonderlijk model zijn, hij is toch duidelijk afgeleid van de Mégane familie.

 

Renault Megane Cabriolet

Renault Mégane Coupé-Cabriolet

In Genève onthuld Renault de nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet. De naam zegt het al, de Coupé en Cabriolet zijn samen één model geworden.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto van het Jaar - Renault Megane

Renault Mégane - Auto van het Jaar 2003

De felbegeerde titel 'Auto van het Jaar' is dit jaar gegaan naar de Renault Mégane. Met 20 punten achterstand werd de Mazda 6 tweede. De Citroën C3 eindigde op de derde plek.

  Auto van het Jaar

Auto van het Jaar 2003

De 7 kanshebbers voor de titel 'Auto van het Jaar 2003' zijn bekend. Het zal spannend worden want de verschillen zijn klein. Zal de jury vallen voor het design van de Renault Megane of Citroën C3?

  Autoverzekeringen voor uw Renault

Selecteer online de autoverzekering voor uw Renault

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Renault Kangoo Break'up

Geschikt voor het terrein en een ingenieus bevestigingssysteem voor twee fietsen kenmerken de Kangoo Break'up. Behalve dat geeft deze conceptcar een impressie van de nieuwe Kangoo.

 

Renault Avantime

Renault Avantime

Een van de eerste in productie genomen cross-overs is de Renault Avantime. De 'Créateur d'Automobiles' heeft de perfecte balans gevonden tussen een coupé, cabrio en MPV/SUV.

     
     

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved