Porsche site

 
  Porsches beloven veel Benelux spektakel in de GT3 Cup Challenge 2014  Porsche GT3 Cup Challenge Benelux 2014
Het tweede seizoen van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux belooft nog meer spanning en spektakel te brengen. Half januari zijn reeds twaalf auto’s ingeschreven door teams uit Nederland en België. De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux 2014 bezoekt in dit nieuwe jaar vier verschillende circuits, Spa-Francorchamps, Zandvoort, Zolder en Assen. Voortdurend wisselende uitdagingen dus voor teams, rijders en technici, die steeds opnieuw het beste uit hun racewagens moeten zien te halen.
  De nieuwe Porsche Panamera S E-Hybrid met een elektromotor is een zogeheten Parallel Full Hybrid. Porsche Panamera op de Shanghai Auto Show 2013
Porsche heeft de Panamera serie ingrijpend vernieuwd. Het technologische hoogtepunt is de komst van de 306 kW/416 pk sterke Panamera S E-Hybrid. Het nieuwe model heeft een gemiddeld verbruik van slechts 3,1 liter op de honderd km en is door een CO2-uitstoot van 71 g/km goed voor slechts 14% bijtelling! Ander belangrijk nieuws is het aangescherpte design, de komst van de Executive-versies met verlengde wielbasis en de introductie van een compleet nieuwe V6 bi-turbobenzinemotor. Later verschijnen ook de exclusieve Panamera Turbo S en Panamera Turbo S Executive.
  CHIPPOINT - OBD-tuning en chiptuning voor Porsches 

CHIPPOINT - OBD-tuning en chiptuning voor Porsches  

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw Porsche. Ook werken wij achter de schermen met een bedrijf dat in deze sportwagens gespecialiseerd is. Vergelijk onze prijzen en bemerk dat vakkundige tuning niet altijd duur behoeft te zijn.

 

Porsche 911

Eindelijk: de nieuwe Porsche 911

Eindelijk: dit is de nieuwe Porsche 911. Veel geruchten en tekeningen hebben de ronde gedaan voordat de uiteindelijk versie geintroduceerd werd. En dit is ´em dan, en... met ronde koplampen!

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne met V6 

De Cayenne is een groot succes. Om het succes te vergroten wordt deze nu ook leverbaar met een 6-cilinder en een aantal noviteiten.

 

Porsche 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S Cabrio 

Eerder al introduceerde Porsche de coupé-versie van de 911 Carrera 4S. Vanaf oktober dit jaar is dit model er ook als cabriolet. De rij-eigenschappen doen niet ten onder aan de coupé.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

 

Rinspeed Bedouin

Rinspeed Bedouin

De Salon van Genève is voor Rinspeed elk jaar weer het moment om met een bijzondere conceptcar te komen. Dit jaar is het een op de Porsche 996 Turbo gebaseerde pick-up/terreinwagen/sportauto.

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Porsche Van der Veer

Van der Veer - Cartechnology with passion

Voor onderhoud, tuning, motorenrevisie, onderdelen en nog veel meer voor uw Porsche is Van der Veer in Eindhoven het aangewezen adres. U kunt er zelfs uw Porsche om laten bouwen tot cabrio.

  Glascoating voor uw Porsche

Glascoating voor uw Porsche (en andere merken)

Met name voor de warme, zonnige dagen, is het fijn om uw ramen getint te hebben. Zo houdt u de warmte buiten en heeft u ook nog eens meer privacy in de auto.

  Autoverzekeringen voor uw Porsche

Selecteer online de autoverzekering voor uw Porsche

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Porsche 911 Carrera 4S

Porsche 911 Carrera 4S

Door de 911 Carrera en de 911 Turbo te combineren heeft Porsche een model ontwikkeld die lijkt op een 911 Turbo maar een aantrekkelijker prijs heeft. De 911 Carrera 4S is het resultaat van twee succesvolle modellen.

  Porsche 356 Speedster van L&B Cars

Porsche 356 Speedster van L&B Cars

De 356 Speedster is een van de meest legendarische modellen van Porsche. Het Belgische bedrijf L&B Cars laat deze legende herleven in een getrouwe kopie. Zo kun je een 356 Speedster laten bouwen op basis van een oude Volkswagen Kever.

  Porsche Boxster Caractere

Boxster door Caractère

Om je Porsche te onderscheiden van de rest kun je vanaf nu ook terecht bij Caractère. Het Belgische bedrijf heeft een stylingkit ontworpen voor de Porsche Boxster waardoor deze wel wat weg heeft van de GT2.

  Vianen Car Refinish - Porsche Specialist

Porsche specialist - Vianen Car Refinish

Vianen Car Refinish heeft jarenlange ervaring met het merk Porsche. Bij hen kun je terecht voor o.a. reparatie, restauratie, tuning en onderhoud.

 

Porsche 911 Turbo Cabriolet TechArt

TechArt 911 Turbo Cabriolet

Als je bij de Porsche-dealer komt om een 911 Turbo Cabriolet te bestellen krijg je het antwoord dat ze deze niet in het programma hebben. 

Bij TechArt vond men dat zonde en daarom hebben zij er zelf maar eentje ontwikkeld.

  ROPA Autotechniek

ROPA Autotechniek 
heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met Porsche's. Op het gebied van tuning en styling van uw Porsche kunt u bij ROPA altijd terecht voor een professionele aanpak.

  Porsche Startpagina

Porsche.pagina.nl

Niet gevonden waar u naar zocht? Neem dan een kijkje op deze site. Talloze links op het gebied van de 356, 911, 912, 914, 924, 928, 930, 944, 959, 964, 968, 986, 993, 996, racing, verhuur, clubs, tuners, kleding, literatuur en onderdelen.

     
  Laatst bijgewerkt 26 jan 2014

 © 2002-2014 The CSI Web Company - all rights reserved