Opel site

 
 

Opel Astra

De driedeurs Opel Astra

Na de 5-deurs hatchback en de stationwagon presenteert Opel nu een geheel afwijkende variant in de Astra-serie, namelijk de Astra GTC. Deze driedeurs Astra is de sportiefste in de serie. De Astra GTC maakt zijn debuut op de Salon van Parijs.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Opel?

Meer vermogen en koppel voor uw Opel?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Opel Astra SW

Nieuwe Astra nu ook als Stationwagon 

Opel presenteert de Astra Stationwagon. Lang heeft deze tweede variant van de Astra-serie op zich laten wachten maar het is dan eindelijk zover. De Astra Stationwagon is ruim en heeft veel handigheden aan boord.

 

Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop

In navolging op het grote succes van de Peugeot 206 CC kan Opel natuurlijk niet achterblijven. Het doet Opel pijn om te zien hoeveel Peugeot van zijn 206 CC´s verkoopt, dat moeten wij ook kunnen hebben ze waarschijnlijk gedacht.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Opel Agila

Vernieuwde Opel Agila 

Opel heeft de Agila licht gewijzigd. Naast de uiterlijke wijzigingen zijn ook de uitvoeringen aangepast. Bovendien is er een compleet nieuwe 1.3 common-rail diesel leverbaar.

 

Opel Astra

Geheel nieuwe Opel Astra 

Bijna tegelijk met zijn grote concurrent, de Volkswagen is ook de Opel Astra geintroduceerd. Een auto met veel noviteiten en een geduchte concurrent voor de Golf!

 

Opel Corsa

Opel Corsa gefacelift

Om de Corsa in lijn te houden met de andere Opel modellen is deze gefacelift. De Corsa heeft een andere look, andere uitrustingen, zuinigere motoren en tal van technische innovaties.

 

Opel Vectra Stationwagon

Opel Vectra Stationwagon 

Dit is de vierde telg van de Vectra-familie. Na de sedan, GTS en Signum is dit de Stationwagon. De Stationwagon is zeer ruim en heeft een veelzijdige kofferruimte!

 

Opel Meriva

Opel Meriva

Het succes van de Zafira is enorm. Ook in het kleinere segment moest dat kunnen volgens Opel. De Meriva mag deze klus gaan klaren. Aan zijn veelzijdigheid zal het niet liggen!

 

 

Opel Signum

Prijzen en uitvoeringen Opel Signum bekend

De Signum zal leverbaar worden met drie benzinemotoren en twee diesels die te combineren zijn met vier verschillende uitvoeringen. Prijzen vanaf € 29.995,- (1.8 liter benzine).

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Opel Speedster Turbo

Opel Speedster 2.0 Turbo

Vanaf heden is de Opel Speedster ook leverbaar met een 2.0 liter turbomotor. Hiermee snelt de auto in 4,9 seconden naar 100 km/h en wordt de Speedster nog leuker om te rijden.

  Veban Evolution Parts

WRC vleugels nu te koop bij Evolution Parts in Lelystad

Nieuw op de Benelux markt zijn de smaakmakende spoilers en WRC vleugels van Evolution Parts. Voor nagenoeg alle merken! Ook voor SK-Tuning cardesign, Devil en Proinox sportuitlaten. Uit Frankrijk importeert men de sportluchtfilters, direct kits, sportschokdempers en veren van het merk JR.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Opel Zafira

Opel Zafira weer helemaal up-to-date

Om het succes van de Zafira door te zetten heeft Opel haar midi-MPV eens flink onder handen genomen. Het model werd voornamelijk optisch aangepast. Bovendien is het FLEX-7 systeem verbeterd.

  GEMA Barendrecht - Autoglasfilm specialist

GEMA Barendrecht - Autoglasfilm specialist

Autoglasfilms geven je auto een compleet andere uitstraling. Door het tinten van je ramen oogt je auto niet alleen stoer, het is nog praktisch ook. Het geeft je meer privacy in de auto en houdt zonnewarmte voor een groot deel buiten.

  Opel Eco-Speedster

Opel Eco-Speedster 1.3 CDTI

Opel heeft laten zien dat de combinatie van geweldige prestaties en een laag verbruik samen gaan. De Eco-Speedster, die een top haalt van 250 km/h, verbruikt slecht 2.5 liter op 100 km!

  JC Design - Opel Astra G

Opel Astra G - J.C. Stylingkit

De firma J.S.A.Design & Wheels stelt u de J.C. stylingkit voor : de ASTRA G BIG VERSION. Hierbij mogen we duidelijk spreken van een 'eye-catcher' bij de firma J.C. Design. Bekend om de stijlvolle stylingmogelijkheden voor nagenoeg het volledige Opel gamma, is deze bodykit duidelijk van een gans ander kaliber.

  Glasfilms - GEMA Barendrecht

De ramen van uw auto laten tinten?

Deze Opel Astra is op bezoek geweest bij GEMA in Barendrecht. Dit is duidelijk te zien aan de getinte ruiten. GEMA Barendrecht is gespecialiseerd op dit gebied. Voor het laten tinten van de ruiten van uw auto moet u dus bij GEMA zijn.

  Autoverzekeringen voor uw Opel

Selecteer online de autoverzekering voor uw Opel

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  Bodykit Opel Corsa C

Bodykit Opel Corsa C

J.S.A. Design & Wheels presenteert een aantrekkelijke stylingkit voor de Opel Corsa C. Met de J.C. Design bodykit wordt het sportieve karakter van de wagen extra onderstreept, waarbij de originele lijnen van de wagen niet uit het oog zijn verloren.

  Opel Meriva

Opel Meriva

De op de AutoSalon van Genève getoonde Opel Concept M gaat nu in productie als Meriva. Helaas heeft de auto heel wat van zijn spannende lijnen en moderne interieur moeten inleveren. Wel zal de Meriva worden uitgerust met hetzelfde Flex-systeem als grote broer de Zafira.

 

Opel Concept M

Concept M

Bij de Opel Concept M is het instrumentenpaneel vervangen door een display wat in verschillende kleuren alle nodige informatie doorgeeft. Ook is er in het dahboard een PDA ingebouwd om bijvoorbeeld de verwarming en telefoon mee te bedienen.

  Opel Astra Cabrio

Opel Astra Cabrio

De introductie van een cabrio gebeurt meestal niet in de winter, maar bij de Opel Astra Cabrio wel. Opel wil namelijk laten zien dat de Astra Cabrio ook in de winter goed te gebruiken is.

  Opel Vectra

Langverwacht: de nieuwe Opel Vectra

De nieuwe Opel Vectra moet voor Opel de redding worden. Het gaat niet zo goed met de verkopen van het Duitse merk en dat moet de nieuwe Vectra dubbel en dwars goed gaan maken.

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved