Nissan site

     
  Veel eigenaren vinden het koppel en het vermogen maar aan de magere kant. CHIPPOINT Tuning Solutions zorgt voor EXTRA draaimoment in het toerengebied van 2000 tot 4000 toeren. Extra vermogen en koppel voor de X-Trail 2.0 dCi
Tuners praten over het tunen van een ‘makkelijke’ dieselmotor. De tuning van deze Renault-motor is een steeds terugkerende activiteit omdat deze motor zowel onder de motorkap van Renault als onder de motorkap van Nissan is terug te vinden. De winst bedraagt zo’n 50 Nm en zorgt voor een meer relaxed rijgedrag. Aanrader!
 

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder volgt Terrano op

Nissan zal op de Autosalon van Parijs de Pathfinder laten zien. Deze auto zal de opvolger van de Terrano zijn. Ook zal Nissan in Parijs de Europese versie van de Murano laten zien die hier in 2005 geleverd zal worden.

 

Nissan Patrol

Vernieuwde Nissan Patrol gepresenteerd

Nissan zal tijdens de 4x4 show in Val d´Isere de vernieuwde Patrol presenteren. Met een rijkere uitrusting en een vernieuwd in- en exterieur moet de Patrol er weer een tijdje tegenaan kunnen. 

 

Meer vermogen en koppel voor uw Nissan?

Meer vermogen en koppel voor uw Nissan?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Nissan Almera Tino

Facelift voor Nissan Almera Tino

De populaire Nissan Almera Tino heeft in navolging van de Almera een facelift ondergaan. Zowel ex- als interieur is daarbij onder handen genomen.

 

 

Nissan Primera

Nissan Primera Bussines Vision

Speciaal voor de zakelijke rijder komt Nissan met de Primera Business Vision. Deze zeer rijk uitgeruste zakenauto levert ruim 1355 euro op voor de klant.

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Nissan Micra

Nissan Micra wint European Design Award 2003

Een jury van zeshonderd vakmensen uit de automotivebranche en de designindustrie kenden de Nissan Micra deze prijs toe in de categorie productieauto's.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Nissan Primera

De nieuwe Primera

De Primera moet de reddende engel van Nissan worden, en de Japanners weer terug brengen in het segment, waar o.a. de Opel Vectra zich bevindt. Het is een felbevochten segment maar Nissan heeft met de Primera zeker een goede auto.

  Autoverzekeringen voor uw Nissan

Selecteer online de autoverzekering voor uw Nissan

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

     
  LAATST BIJGEWERKT 31 dec 2013

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved