MG site

 
 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, Chiptuning en Flashtuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, Chiptuning en Flashtuning 

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw MG. Wij hebben alle equipment in huis voor het tunen van de F, ZR, ZT, ZS en de TF. Ook de 1.8 liter turbomotor en de 2.0 CDTi dieselmotor staan op het programma. Bemerk dat vakkundige tuning niet altijd duur behoeft te zijn. 

 

MG ZT

Nieuwe MG ZT

MG Rover Group heeft de komst van de nieuwe, stijlvolle MG ZT & MG ZT-T aangekondigd. De nieuwe modellenreeks bestaat uit een moderne sedan- en Tourer-versie, met keuze uit viercilinder lijnmotoren en V6 en V8 krachtbronnen.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

MG TF

Rij-impressie | MG TF 135 

De MG TF 135 is een echte rijdersauto. Wij gingen met 35 graden op stap met deze Britse cabrio en kwamen al snel tot de conclusie dat het een hele fijne auto is! 

 

MG ZS 113 td

MG ZS 113 td

MG begint de aanval op de zakelijke markt. Na Rover krijgt MG namelijk nu ook de beschikking over een aantal dieselmotoren. Hierdoor zijn de modellen van MG nu ook aantrekkelijk voor zakelijke rijders.

 

Mg TF

MG TF - Mooiste cabrio ter wereld

De MG TF is in de prijzen gevallen. De auto is verkozen tot 'Mooiste cabrio ter wereld'. Een jury van 13 leden kende deze prijs toe aan de TF. 

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  MG XPower SV

MG XPower SV

MG komt met een superauto op de proppen die is gebaseerd op haar conceptcar de X80. De XPower SV, zoals het model genoemd wordt, heeft een V8 onder die kap die 965 pk levert!

  Autoverzekeringen voor uw MG

Selecteer online de autoverzekering voor uw MG

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  MG TF

MG TF

Het Britse merk MG timmert op het moment flink aan de weg. Na de introductie van drie nieuwe modellen namelijk de ZR, ZS en ZT is hier nu ook de opvolger van de MG F genaamd MG TF.

     

  2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved