Mazda site

 
 

Mazda5

De opvolger van de Premacy heeft Mazda5

Mazda onthuld op de Salon van Parijs de Mazda5, een ruime 6+1 persoons midi-MPV die als opvolger van de Premacy kan worden gezien. Veel over de nieuwe Mazda5 is nog niet bekend maar we hebben in ieder geval al twee foto´s.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Mazda?

Meer vermogen en koppel voor uw Mazda?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van tuning op maat. Door het optimaliseren van de chipsoftware in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Mazda MX5

Facelift voor populaire Mazda roadster

Mazda viert het 15-jarig bestaan van de Mazda MX-5, de best verkochte roadster ter wereld met een speciale Dynamic uitvoering. Bovendien heeft de Mazda MX-5 een facelift ondergaan.

 

Mazda zeszits mpv

Toekomstvisie van comcpacte Mazda MPV

Op de Salon van Genève toont Mazda de MX-Flexa, een conceptcar van een zes-zits ruimteauto. De MX-Flexa laat een beetje van Mazda´s toekomstideeën zien.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Mazda 3

Mazda3

De nieuwe Mazda3 debuteert tijdens de Internationale Automobil Asstelling in Frankfurt. De Mazda3 zal in eerste instantie gelanceerd worden als Hatchback, in Nederland onder de naam Sport, waarna een aantal maanden later een Sedan volgt.

 

Mazda RX-8

Mazda RX-8 

Vanaf oktober is de RX-8 in Nederland te koop. De unieke wankelmotor, 'Freestyle' deuren en de prestaties van een sportwagen kenmerken deze bijzondere Mazda.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Mazda RX-8

Mazda RX-8

In alle opzichten is de RX-8 een bijzondere auto. Zo is het een vierpersoons coupé met naar achteren openende deuren (niet te zien hè?). Daarnaast is de auto voorzien van een wankelmotor, Mazda zelf noemt het overigens een rotatiemotor.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Autoverzekeringen voor uw Mazda

Selecteer online de autoverzekering voor uw Mazda

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  Mazda MPV

MPV grondig vernieuwd

Mazda heeft haar MPV op verschillende punten opgefrist. Naast een aangepaste grille, aangepaste bumpers en verlichtingsunits de MPV twee en een halve centimeter toegenomen in lengte. 

  Mazda 323 Fastbreak met Laser Sportuitlaat

Laser sportuitlaat voor de Mazda 323 Fastbreak

Speciaal voor de Mazda 323 Fastbreak heeft Laser een sportuitlaat ontwikkeld. De Laser Deeptone voor de 323 voorziet de Mazda van een sportieve sound en een aantrekkelijke vermogenstoename.

 

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved