Lancia site

 
 

Meer vermogen en koppel voor uw Lancia?

Meer vermogen en koppel voor uw Lancia?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Lancia Thesis

Lancia Thesis 2.4 JTD 20V

Vanaf heden levert Lancia de Thesis ook met een krachtige 2.4 JTD 20V Multijet dieselmotor van de nieuwste generatie. De krachtige 5-cilinder maakt van de Thesis een ideale reisauto. 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Lancia Ypsilon

De nieuwe Lancia Ypsilon

De Ypsilon was al een bijzonder model maar Lancia wil het accent nu nog meer leggen op onderscheiding en stijl. Zelf noemen zij de Ypsilon een 'vlaggenschip in zakformaat'.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Lancia Thesis

Lancia Thesis

De opvolger van de Lancia Kappa is een spannend ogende sedan die geheel de trend van Lancia volgt. Dit nieuwe model heeft veel weg van de eerder geintroduceerd conceptcar van Lancia

  Autoverzekeringen voor uw Lancia

Selecteer online de autoverzekering voor uw Lancia

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Lancia Phedra

Zeta wordt Phedra

De meest luxe van het Franse en Italiaanse MPV kwartet is de Lancia Phedra. De auto heeft wat meer klassieke lijnen en heeft aan de voorkant veel weg van de Thesis.

 

     
     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved