Jaguar site

 
 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, Chiptuning en Flashtuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning, Chiptuning en Flashtuning
CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw Jaguar of Daimler. Het vermogen neemt met 24-30 pk toe afhankelijk van de uitvoering en de trekkracht gaat met maar liefst 20-24 procent omhoog. Bemerk dat vakkundige tuning niet altijd duur behoeft te zijn. Onze topper is de 393 pk sterke XKR 4.0.

 

Grondig vernieuwd: Jaguar S-type

Grondig vernieuwd: Jaguar S-type

De S-type ging alweer eventjes mee. Reden genoeg voor Jaguar om het model eens even grondig aan te pakken en weer geheel fris in de markt te zetten.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Jaguar X-type combi

Jaguar X-type Combi 

Hij was al lang verwacht en dus toch nog gekomen. Dit is de eerste Jaguar stationwagon welke wordt geintroduceerd op de IAA in Frankfurt. Het is wel wennen!

 

Jaguar X-type

Jaguar X-type 2.0D

De X-type is de eerste Jaguar die leverbaar zal zijn met een dieselmotor. De 2.0 common-rail dieselmotor is afkomstig uit de Mondeo en levert een vermogen van 130 pk.

 

Jaguar XJR

Jaguar XJR

Het sportieve topmodel van de nieuwe XJ-serie is de XJR. Met onder de kap een Supercharged 4.2 liter V8 (400 pk) weet de XJR best van zijn plek te komen.  

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Nothelle

Jaguar X-type mit Kompressor

J NOTHELLE MOTORS entwickelte für den X-Type auf Basis des 3.0 l V6 eine überzeugende Leistungssteigerung für deutlich mehr Fahrvergnügen. Durch den Einbau eines Kompressors mit Ladeluftkühlung bringt es der X-Type nunmehr auf beachtliche 228 KW/310 PS bei einem maximalen Drehmoment von 350 Nm bei 6.800 U/min.

  Jaguar XJ-serie

Jaguar XJ-serie vernieuwd

In Parijs toonde Jaguar de nieuwe XJ. Dit model sluit naadloos aan bij Jaguar's bestaande modellen. Nieuwe motoren, minder gewicht en moderne technieken zijn kenmerkend aan de nieuwe XJ.

  Jaguar XK-serie

XK-serie vernieuwd

Jaguar heeft de XK-serie onder het mes genomen. Zowel aan exterieur als interieur zijn een aantal (subtiele) wijzigingen doorgevoerd. Belangrijkste nieuws is te vinden in de nieuwe 4.2 liter V8.

  Arden Jaguar X-type

Arden Jaguar X-type

Arden heeft een speciaal pakket ontwikkeld voor de Jaguar X-type. De auto oogt veel sportiever en het vermogen is flink toegenomen tot 230 pk voor de 2.5 liter en 280 pk voor de 3.0 liter. 

  Jaguar S-type R

S-type R

De Jaguar S-type R is de snelste productie S-type van dit moment. Met onder de kap een 4.2 liter V8 met 400 pk weet de S-type R in 5.6 seconden naar 100 km/h te sprinten. Zijn topsnelheid ligt op een begrensde top van 250 km/h.

  Autoverzekeringen voor uw Jaguar

Selecteer online de autoverzekering voor uw Jaguar

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  Jaguar XKR Convertible

XKR Convertible

Jaguar's XKR Convertible werd gepresenteerd in 1998 op de Salon van Genève en is de op een na snelste productie Jaguar. Onder de kap een 4.0 liter V8 met maar liefst 370 pk.

  Jaguar XJ220

Jaguar XJ220 

This was a very prestigious project for the road. A very good investment at the time it was introduced but nowadays you can sell them everywhere.  But still beautiful after all those years.

  Jaguar S-type Diamond Brite

Jewel Ultra Diamond Brite Lakprotectie

Wie wil zijn auto niet in showroomconditie behouden? Bij GEMA Barendrecht levert men producten van Jewel Ultra Diamond Brite die uw auto zowel van binnen als van buiten voorzien van een beschermende laag en zo de auto in topconditie houden.

  Jaguar XJ Executive

Jaguar XJ Executive

De XJ Executive is door Jaguar op een nog hoger niveau getild. Volgens de mensen van Jaguar is de auto nu voorzien van alles wat je je maar kunt indenken en er is er niets meer te wensen. Of dat zo is? 

 

Jaguar XK8

Wiesmann brengt dak voor Jagaur XK8 Convertible

In het segment van de upperclass cabriolets is deze XK8 Convertible met Wiesmann hardtop beslist een van de meest indrukwekkende en fascinerende auto’s van deze tijd.

  Jaguar X-type

X-type nu ook als twee wielaangedreven uitvoering

De X-TYPE is nu nog betaalbaarder dan hij al was, voor een Jaguar tenminste. De auto is er nu namelijk ook met een 2.0 liter V6 en met enkel voorwielaandrijving in plaats van de aandrijving op alle vier de wielen.

 
  Jaguar Startpagina

Jaguar.pagina.nl

Niet gevonden waar u naar zocht? Neem dan een kijkje op deze site. Talloze links op het gebied van Jaguar in binnen- en buitenland. Onderdelen, fansites, leasing, kunst, kleding en natuurlijk de Jaguar Clubs.

     

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved