Ford site

 
  Ford Transit Tuning 2013 CHIPPOINT tuning nu ook in Den Haag voor FORD
De nieuwe generatie Ford Transits is nu ook te tunen op de nieuwe CHIPPOINT locatie in Den Haag. Hoogtepunt van het programma vormt de tuning van de 2.2 liter TDCi-dieselmotor met standaard 74 kW/100 pk vermogen en 280 Nm koppel. De motor laat zich perfect tunen en wordt afgeleverd met 70 procent meer vermogen en 55 procent meer koppel.
 

Ford Focus II

De Ford Focus is vernieuwd!

Dit is em dan eindelijk: de nieuwe Ford Focus! Het ontwerp is gebaseerd op zn uitermate succesvolle voorganger en geheel in lijn met de Focus C-Max. De afmetingen zijn gegroeid en het uitrustingsniveau verhoogd.

 

Ford Shelby

Ford presenteert Shelby GR-1

Ford presenteert in Pebble Beach de nieuwe Shelby GR-1. Deze grotendeels op de Ford GT gebaseerde sportauto wordt aangedreven door een 605 pk sterke V10. Of de Shelby GR-1 in productie komt is niet bekend.

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi

Chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi
Naast personenauto's worden er ook steeds meer bestelbusjes getuned. Chiptuning voor de VW T5, chiptuning voor de Fiat Scudo en chiptuning voor een Ford Transit bus zijn veel gedane tunings. Onlangs hadden wij op de autoredactie een dag de beschikking over een Ford Transit. Afgeleverd eind december 2007 met de 130 pk sterke 2.2 liter TDCi-motor. Op de dag van de tuning waren wij vanzelfsprekend van de partij om te zien hoeveel extra vermogen de technici van CHIPPOINT er dit keer uit konden halen. Op de testbank had de Transit 1 pk meer als standaard opgegeven: 131 pk en een koppel van 284 Nm. Dit draaimoment komt overigens vrij bij een toerental van 3076 en de bus heeft dan een snelheid van exact 93 km/h. Na 2 uur op de testbank - dit is trouwens de enige echte manier van tunen!!! - was het koppel verantwoordelijk op 330 Nm gebracht bij slechts 2772 tpm. De snelheid bedroeg 84 km/h. Het vermogen was gestegen van 131 naar 152 pk's maar is van minder belang. Cijfers die genoeg zeggen. Die extra 55 Nm zijn een ware weldaad voor deze Transit bus en mogen o.i. best standaard worden meegeleverd!!! Advies: wilt u in de nabije toekomst een Transit bus laten tunen, doe dit altijd verantwoordelijk op een vermogenstestbank en laat er nooit een standaard chip, een standaard programma gemaakt op een buitenlandse testbank (?) of een powerbox inzetten. Verantwoordelijke tuning begint ALTIJD op de vermogenstestbank en wees er zelf bij! Iets duurder maar uw bezit is het waard.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Ford?

Meer vermogen en koppel voor uw Ford?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

Ford GT

Vermogen van de Ford GT bekend gemaakt

Ford heeft het vermogen van de GT officeel bekend gemaakt. De dikke 5.4 liter V8 in de Ford GT levert een vermogen van 550 pk en sprint in minder dan 4 tellen naar 100 km/h.

 

Terugkeer: Ford Mustang

Terugkeer: Ford Mustang

Dit is de nieuwe Ford Mustang zoals deze tijdens de NAIAS in Detroit gepresenteerd. 

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Ford Mondeo 2004

Ford Mondeo vernieuwd 

Voor modeljaar 2004 heeft Ford de Mondeo grondig aangepakt. Een vernieuwd exterieur en interieur zijn zaken die opvallen. Onderhuids is de kwaliteit, het comfort en de veiligheid flink verbeterd.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

  Veban Evolution Parts

WRC vleugels nu te koop bij Evolution Parts in Lelystad

Nieuw op de Benelux markt zijn de smaakmakende spoilers en WRC vleugels van Evolution Parts. Voor nagenoeg alle merken! Ook voor SK-Tuning cardesign, Devil en Proinox sportuitlaten. Uit Frankrijk importeert men de sportluchtfilters, direct kits, sportschokdempers en veren van het merk JR.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

 

Ford Focus C-Max

Ford Focus C-MAX

Op basis van de Focus komt Ford met een directe concurrent van de Renault Scnic, Volkswagen Touran en Opel Zafira. De Focus C-MAX biedt plaats aan 5 personen en is voorzien van moderne techniek en veelzijdigheid.

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Ford Focus

Ford Focus Rally van Stoffler

Stoffler Autotechnik uit Blumberg (Duitsland) heeft de Ford Focus flink onder handen genomen. Hierdoor is een rally-model ontstaan dat zo de gravel-paden over kan om Collin McRae te assisteren.

  Ford Fiesta TDCI Wolf Concept

Ford Fista TDCi Tuning

Michael Funke en Oliver Eichele hebben in samenwerking met de ingenieurs van WOLF Racing een tuning-kit ontwikkeld voor de nieuwe Ford Fista TDCi.

  Hurricane Racing

Hurricane Racing

Al sinds 1965 is Hurricane gespecialiseerd in het tunen en reviseren van Ford-motoren. Elke motor die het pand van Hurricane verlaat, zal prestaties leveren waarvan elke automobilist met een soortgelijke auto van zal dromen.

  Autoverzekeringen voor uw Ford

Selecteer online de autoverzekering voor uw Ford

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Ford Mondeo Wagon

Ford Mondeo Wagon

Bij het ontwerpen van Ford's nieuwe Mondeo is sterk gekeken naar de Volkswagen Passat. Ondanks dat is het een geslaagd model wat er toch net iets anders uitziet dan de Passat.

 

  NL Power - Achterbumperspoiler

Achterbumperspoiler voor de Focus

De achterbumper is gemakkelijk te 'verlagen' door het monteren van een spoiler. Hierdoor lijkt de auto dichter bij het asfalt te staan en kun je je sportuitlaat mooier laten uitkomen.

  Ford Mondeo - Wolf Concept

Ford Mondeo - Wolf Concept

For many years Wolf Concept - a division of Wolf Autowelt Ltd. - has been a world leader in performance tuning for Ford vehicles. Now Wolf Concept presents a great selection of accessories and components for the new Ford

Mondeo.

 

Roofkat: de Puma van Wolf

Wolf Concept levert een aantal sportieve accessoires voor de Ford Puma. Het pakket is verkrijgbaar met o.a. een voorspoiler, koplampmaskers, zij-skirts, bumperopzetten, lichtmetalen velgen en een flinke einddemper. Het uiterlijk van de Puma wordt hiermee omgetoverd tot een roofkat, klaar om zijn prooi te besluipen.

 

 

 
LAATST BIJGEWERKT 21 dec 2013  

  2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved