Fiat site

 
 

Meer vermogen en koppel voor uw Fiat

Meer vermogen en koppel voor uw Fiat?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Fiat Abarth modellen

Dieselmotoren voor Fiat Abarth modellen

Fiat speelt handig in op de toenemende vraag naar snelle diesels in een sportieve verpakking. Met de introductie van de Fiat Punto Abarth en Fiat Stilo Abarth met MultiJet dieselmotor heeft Fiat twee sportieve modellen met dieselmotor in het gamma.

 

Eindelijk een nieuwe Multipla

Nieuw en minder extreem: nieuwe Multipla

Het heeft lang geduurd maar dit is de nieuwe Fiat Multipla. De vorige serie stond bekend als erg lelijk maar daar heeft Fiat wat aan gedaan. Over het resultaat mag u zelf oordelen!

 

Nieuwe kleine Fiat

Moderne opvolger van de Fiat 500

De legendarische Fiat 500 herleefd in de vorm van de Fiat Trepiuno! Op de Salon van Genève presenteert Fiat dit nieuwe model die oude tijden weer naar boven moet halen.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Fiat Punto

Rij-impressie | Fiat Punto 1.2 Dynamic 

De Fiat Punto is pas vernieuwd. Niet alleen het interieur en exterieur zijn gewijzigd ook de rij-eigenschappen. Wij gingen op stap met een Fiat Punto 1.2 Dynamic om de auto eens van dichterbij te bekijken.

 

Fiat Barchetta

Vernieuwde Fiat Barchetta 

Fiat heeft de Barchetta grondig vernieuwd. De auto heeft een nieuwe look gekregen, zowel binnen- en buitenkant werden aangepakt. Bovendien zijn de uitvoeringen veranderd.

 

Fiat Panda

De nieuwe Fiat Panda 

Dit is definitief de opvolger van de Fiat Panda die na bijna 20 jaar dienst nu toch plaats moet maken voor een nieuwe model. Wonderlijk is dat de auto nu ook werkelijk de naam Panda zal gaan dragen waar eerder geen sprake van zou zijn.

 

Fiat Punto

Fiat Punto 

Fiat heeft de Punto hard nodig. Zonder dit model was Fiat allang falliet geweest. De Punto is daarom opgefrist met een nieuw uiterlijk, nieuwe motoren, nieuwe kleuren en materialen. Kortom een uitgebreide facelift.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Laser F1

LASER F1 sportuitlaat voor Renault Megane en Fiat Stilo

LASER introduceert twee nieuwe sportuitlaten en wel voor de Renault Megane als voor de Fiat Stilo. De volledig rvs-uitlaten zijn speciaal voor deze twee middenklassers gebouwd en onderscheiden zich door een top afwerking en dito pasvorm op de bumper.

 

Fiat Geneve

Fiat pakt uit tijdens de Salon van Genève

In Genève laat Fiat een aantal nieuwe modellen zien waaronder de volledig nieuwe Project 169 en 350. Respectievelijk de opvolger van de Panda/Cinqecento/Seicento en een kleine MPV.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Fiat Barchetta

Fiat Barchetta

Op de Bologna Motor Show introduceerde Fiat de vernieuwde Barchetta. Deze open tweezitter van de Italiaanse autofabrikant werd zowel van buiten als van binnen grondig vernieuwd.

  Fiat Stilo Multi Wagon

Fiat Stilo Multi Wagon

Met de Stilo Multi Wagon opent Fiat de aanval op de (succesvolle) Peugeot 307 SW. De Stilo Multi Wagon zal leverbaar worden in twee verschillende uitvoeringen en met twee benzine- en twee dieselmotoren.

  Engstler

Engstler ER AN 165 

Engstler is er wederom in geslaagd om een velg te introduceren die is gemaakt van hoogwaardige materialen en die een zeer moderne en sportieve uitstraling heeft. De velg is geschikt voor de meeste Fiat modellen waaronder de Stilo, Marea en Palio. 

  Fiat Stilo SW

Fiat Stilo Station Wagon (SW)

Het was al aangekondigd maar hier zijn dan de eerste officiële feiten van de derde variant van de Fiat Stilo, namelijk de Station Wagon. In Parijs zal de auto officieel worden geintroduceerd.

  Autoverzekeringen voor uw Fiat

Selecteer online de autoverzekering voor uw Fiat

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Fiat Ulysse

Ulysse

Aan de voorkant heeft hij veel weg van de Stilo en de achterlichten doen denken aan de Punto, kortom een echte Fiat deze nieuwe Ulysse. Door het model te vernieuwen hoopt Fiat weer mee te kunnen doen in het drukke MPV-segment.

  Fiat Ulysse

21 pk meer vermogen in uw Ulysse 1.9 JTD!

Met de moderne technologie is het niet meer nodig allerlei technische ingrepen aan uw auto te doen voor een beetje meer vermogen. Vervang gewoon de bestaande chip van het motormanagement en uw Ulysse levert 21 pk meer vermogen.

 

  Fiat Barchetta

Barchetta

Bella Italia - de Barchetta met een coupé-look van Wiesmann. De nieuwe ervaring voor de Barchetta liefhebbers en de fanaten van de Italiaanse vormen en designspel.

  Fiat Punto Carcept

Carcept - Fiat Punto

Als je je auto flink wilt ombouwen moet je naar Carcept gaan. Daar weten ze wel wat 'lomp' is. Deze Fiat Punto die ook daar Carcept onder handen is genomen is een voorbeeld van de vele Carcept producten.

 

Punto 1.9 JTD 90 pk

De 1.9 JTD van de Fiat Punto levert standaard 90 pk. Voor wie dit niet voldoende vindt kan terecht bij Opgepept.nl. Hier verkoopt men chips voor diverse merken en modellen, zo ook voor deze Punto. Door montage van deze chip neemt het vermogen van de Punto met 30 pk toe, tot 120 pk. Snel en simpel!

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved