deSportuitlaat.nl

 
 

Sebring sportuitlaten

Sportuitlaten uit 'The Fast and the Furious

Vanaf nu heeft Sebring voor de echte liefhebbers de bekende uitlaten uit “the fast and the furious

 

Sebring sportuitlaten

Sebring sportuitlaat voor de Audi A3

Voor de nieuwe Audi A3 heeft de bekende sportuitlaat specialist Sebring uit Oostenrijk de twee nieuwe einddempers ontwikkeld.

 

Sebring sportuitlaat voor de Peugeot 307

Sebring Sportuitlaat voor de Peugeot 307

Voor de Peugeot 307 heeft de Oostenrijkse sportuitlaat specialist Sebring een prachtige “Dual Performance” uitlaat ontwikkeld.

 

Laser uitlaatsystemen

Laser sportuitlaten

Een exclusief ontwerp, meer vermogen, een diepe sound en handgemaakte kwaliteit, dat zijn enkele kenmerken van de Laser sportuitlaten. Leverbaar voor vele merken en modellen. Kijk snel eens op de geheel nieuwe website van Laser.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Bielle Tuning

Bielle Tuning in Zonhoven prepareert ook jouw bolide
Bielle Tuning bvba in Zonhoven (B) is al jaren leverancier van sportieve accessoires en interessante exclusieve produkten voor jouw auto. Schroefveren, uitlaten, complete spoilerstes, trendy achterlichten, wielen, etc. Informeer naar de mogelijkheden.  

 

Laser F1

LASER F1 sportuitlaat voor Renault Megane en Fiat Stilo

LASER introduceert twee nieuwe sportuitlaten en wel voor de Renault Megane als voor de Fiat Stilo. De volledig rvs-uitlaten zijn speciaal voor deze twee middenklassers gebouwd en onderscheiden zich door een top afwerking en dito pasvorm op de bumper.

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Sebring

Sebring:  Looks Fast, Sounds Furious!

Voor wie een snelle en bovendien mooie uitlaat voor zijn auto zoekt kan het beste het assortiment van Sebring eens raadplegen. Zij hebben ruime keuze uit diverse hoogwaardige uitlaten die niet alleen mooi eruit zien maar bovendien ook een schitterend geluid produceren! 

  Raid

Super-sound: Raid

Hoogwaardige kwaliteit, meer vermogen en een Super-Sound. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe sportuitlaat van Raid.

  Laser sportuitlaat voor de Volkswagen Polo

Volkswagen Polo met Laser F1 sportuitlaat 

Nieuw van Laser is de F1 sportuitlaat voor de VW Polo model 2002. Het modulaire Laser F1 systeem kan door middel van een db-booster, verwisselbare demperboxen en diverse tailpipe varianten aangepast worden aan de eisen die de berijder aan de uitlaat stelt.

  Devil sportuitalten

Devil Catalogus

Devil sportuitlaten zijn verkrijgbaar bij Autovision B.V. in Hoofddorp. Zij hebben Devil uitlaten voor vele merken en types, vraag snel de catalogus aan!

  Laser sporuitlaat voor de Peugeot 307

Laser F1 nu ook voor de Peugeot 307

Laser introduceert de Laser F1 sportuitlaat voor de Peugeot 307. Het modulaire Laser F1 systeem kan door middel van een db-booster, verwisselbare demperboxen en diverse tailpipe varianten aangepast worden aan de eisen die de berijder aan de uitlaat stelt.

  NL Power - DTM

DTM sportuitlaten bij NL Power

Een DTM sportuitlaat zorgt voor een mooie brom. Onder geen enkele sportauto mag een DTM uitlaat ontbreken. NL Power levert vele soorten en maten voor diverse merken en modellen.

  Devil Sportuitlaten

Devil, a real passion!

De sportuitlaten van Devil zijn een begrip in de autosport. Maar niet alleen in de autosport, ook voor alledaagse auto's heeft Devil een veelzijdig programma met vele toepassingsmogelijkheden.

  Keskin KT6 Bay

Tail Pipes of MS Design

Only those who are looking into the future are able to see visionary design. Design, that enchantes and amazes the viewer. This was the basis für the new tail pipe design of MS Design.

  Laser - Alfa Romeo 147

Laser sportuitlaat voor de Alfa Romeo 147

De laatste uit de racerij overgewaaide trend is de LASER F1 sportuitlaat. Als eerste fabrikant van sportuitlaten presenteert LASER een RVS sportuitlaat waarmee de coureur zelf zijn uitlaat kan aanpassen aan alle omstandigheden. 

  Devil sportuitalten

Devil, the exhaust for your car!

Of het nu gaat om een Volkswagen Beetle, een BMW 3-serie of een Peugeot 406, bij Devil hebben ze voor vele merken en types een passende sportuitlaat.

  Mazda 323 Fastbreak

Laser sportuitlaat voor de Mazda 323 Fastbreak

Speciaal voor de Mazda 323 Fastbreak heeft Laser een sportuitlaat ontwikkeld. De Laser Deeptone voor de 323 voorziet de Mazda van een sportieve sound en een aantrekkelijke vermogenstoename.

  Voor geluidsfreaken only!

Voor geluidsfreaken only!

Een sportuitlaat geeft een mooi geluid. En als je ook nog de tussendemper verwijdert en er gewoon een verlengbuis (lees tussendempervervanger) monteert, geeft dat samen een geweldig geluid! Het geluid een rallyauto...

  Laser CupRacer voor Mini's

Laser CupRacer voor Mini's
Tijdens de introductie van de Mini Cooper S, bracht Laser een rvs sportuitlaatsysteem voor de Mini One en Cooper op de markt. Na montage krijgt de achterkrant van de Mini ook de sportieve Cooper S-look.

  Sebring Race X-treme met WRC-sound

Sebring Race X-treme met WRC-sound
Al meer dan 40 jaar zorgt Sebring voor geweldige uitlaten. Toch zijn er altijd mensen die meer willen. De naam Race X-treme is niet voor niets gekozen: kijk maar eens naar de afmeting van 155 x 95 mm.

  Devil sportuitalten

Devil - Voor elk wat wils!

Uw auto voorzien van een mooie sportuitlaat? Bij Devil hebt u grote kans op slagen, het assortiment is zeer breed en voor bijna elk merk en model hebben zij wel een passende uitlaat. Neem eens een kijkje...

  Kat-vervangers bij NL Power

KAT-vervangers bij NL Power

Een middel om meer vermogen en decibels te genereren zijn de zogeheten KAT-vervangers. Sommige mensen vinden ze 'bruisend'. Je hoort de uitlaatgassen stromen...  

  Borla uit Amerika nu ook in Nederland te koop

Borla uit Amerika nu ook in Nederland te koop

Vrij nieuw zijn de Borla Performance Exhaust producten in de Benelux. Men heeft systemen voor de Chrysler modellen PT Cruiser (zelfs DTM-style), 300M, Neon, Viper en alle Jeeps. Maar ook aan Ferrari, Lamborghini, Porsche en BMW wordt gedacht.

 

L&W: de sportuitlaat met het TurboPower system
De speciale perforering in combinatie met het binnenwerk zorgen voor het  turbo-effect waardoor een enorme koppeltoename wordt gerealiseerd. Een super turbosound met 3 jaar volledige fabrieksgarantie.

 

Sebring Tec-Stream voor 2002

Sebring Tec-Stream voor 2002

De autosport is altijd al het oefenterrein geweest van autofabrikanten en gerenommeerde fabrikanten van onderdelen. Dat geldt ook voor Sebring, de Oostenrijkse producent van uitlaten. Nieuw is de eindpijpstyling voor 2002 die zeer toepasselijk Tec-Stream wordt genoemd.

 

 

 
 

 

 

 

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved