CitroŽn site

 
 

Citroen C4

CitroŽn toont lef met de nieuwe C4

Op de komende Salon van Parijs zal CitroŽn voor het eerst de nieuwe C4 tonen. Nu al maakt CitroŽn de eerste gegevens bekend en geven de Fransen fotoīs vrij. In allerlei opzichten is deze nieuwe C4, die de Xsara opvolgt, een geavanceerde auto. 

  Meer vermogen en koppel voor uw Citroen?

Meer vermogen en koppel voor uw Citroen?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen  van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Citroen C-Airlounge

CitroŽn C-Airlounge concept 

Op de IAA in Frankfurt toont CitroŽn deze bijzondere C-Airlounge conceptcar. Hiermee laat het Franse merk zien dat een interieur niet eentonig hoeft te zijn!

 

Citroen C2

CitroŽn C2

CitroŽn introduceert eindelijk de opvolger van de Saxo genaamd C2. De C2 maakt het programma van kleine CitroŽns compleet naast de C3 en C3 Pluriel waarmee de C2 het platform deelt.

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Citroen C2 Sport

Citroen C2 Sport - Een sportieve droom!

In de rallysport is Citroen de laatste tijd zeer succesvol. Met de Citroen C2 Sport wil het Franse merk ons dan ook een blik in de sportieve toekomst van het merk gunnen.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Auto Sporting Center Hasselt

Auto Sporting Center

In het Belgische Hasselt bevindt zich het Auto Sporting Center. Daar kunt u terecht voor allerhande accessoires zoals sportfilters, gsm-houders, sportzetels, racekledij, verlagingsets, sneeuwkettingen, uitlaatsierstukken, radio's, schokdempers, spoorverbreders, bagagedragers, decors en stripings, spoilers, poken, auto-alarmen en velgen.

  Citroen Xsara - Carzone Specials

CitroŽn Xsara - Carzone Specials

Carzone Specials heeft al meerdere CitroŽn-modellen verfraaid. Zo ook de CitroŽn Xsara. Ze vonden het model blijkbaar mooi genoeg om er nog eens hun inspiratie op los te laten. 

  CitroŽn C3 Pluriel

CitroŽn C3 Pluriel

U wilt een cabrio, maar eigenlijk ook een pick-up of een gewone berline. Kortom, u kunt niet kiezen. CitroŽn maakt het u makkelijk met de C3 Pluriel. Die is namelijk alles in ťťn!

  Citroen Berlingo Multispace

Citroen Berlingo Multispace

Peugeot en CitroŽn hebben de door hun samen ontwikkelde Peugeot Partner en CitroŽn Berlingo weer geheel up-to-date gebracht. Een facelift heeft de auto's een nieuwe, frisse uitstraling gegeven.

  CitroŽn C8

Evasion wordt C8

CitroŽn heeft haar MPV de Evasion vernieuwd. Behalve de uiterlijke wijzigingen die het model is ondergaan het CitroŽn de auto ook een nieuwe naam gegeven. Deze naam, C8, past beter in het programma waar je ook de C3 en C5 tegenkomt.

  Citroen Evasion

Te weinig vermogen in uw Evasion?

Opgepept.nl biedt de oplossing: chiptuning. Voor de Evasion td 109 pk is een chip leverbaar die het mogelijk maakt om meer uit deze 2.1 liter te halen. Het vermogen neemt, door montage van een chip, toe tot 135 pk.

  Autoverzekeringen voor uw CitroŽn

Selecteer online de autoverzekering voor uw CitroŽn

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

 

Citroen C-Crosser

CitroŽn C-Crosser

Met de op de IAA in Frankfurt gepresenteerde C-Crosser gunt CitroŽn ons een blik in de toekomst van het merk. De C-Crosser is een ruime auto die gebruik maakt van de meest moderne systemen die mogelijk in nieuwe CitroŽn modellen terug te vinden zullen zijn.

 

Citroen C5 Break Carllson

CitroŽn en Carlsson maken C5 Break sportief!

De Duitse tuner Carlsson nam de C5 Break V6 flink onder handen. Dit leidde tot een sportieve en potente C5 die bovendien door Carlsson van even bijzondere als smaakvolle details in interieur en exterieur werd voorzien.

 

Ook de Xantia 2.0 hdi kan leuke prestaties leveren!

Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe? Heel simpel, bestel een chip op Chippoint.com, laat deze monteren en het vermogen van uw 90 pk sterke 2.0 hdi neemt toe tot 115 pk. 

     

 © 2002-2013 The CSI Web Company - all rights reserved