Carshopping 751 t/m 800

 

800 Veban

Veban Evolution Parts

In de tuningwereld zijn er momenteel twee hot trends: sportluchtfilters en spoilers, extreme spoilers. Veban Evolution Parts uit Lelystad zit met JR en Inac precies op de goede lijn: katoenen luchtfilters voor extra koude lucht en spectaculaire achtervleugels voor the perfect cool look.

796 Volvo S60 R

Supersnel topmodel: S60 R

Met 300 pk onder de kap, een top van 250 km/h (begrensd) en een 0-100 km/h sprint in 5.8 seconden is dit de beloofde supersport-uitvoering van Volvo's S60.

795

De nieuwe Audi A8

De nieuwe A8

Eindelijk komt Audi met haar nieuwe A8. Het model dat toch wel veel overeenkomsten vertoont met de andere V.A.G. producten zoals de Skoda Superb en Volkswagen Phaeton kan er weer tijden tegenaan.

794

Opvolger van de Z3

BMW heeft de opvolger van de Z3 geintroduceerd. Deze roadster zal door het leven gaan als Z4 en heeft veel weg van de X-concept maar ook van de Z8 (interieur). Officiele introductie zal zijn in Parijs.

793 Volvo - Chippoint

Chiptuning Volvo

Meer vermogen en koppel voor uw Volvo? Dat kan! Chippoint.com biedt u de mogelijkheid om door het monteren van een chip uw Volvo een stuk meer vermogen en koppel te geven! 

761 Chiptuning via de Seat-dealer

Seat Chiptuning

Vanaf heden biedt Seat chiptuning aan via de officiele merkdealer. Hierdoor kun je je Seat op een professionel manier laten (chip)tunen, met als voordeel dat de garantie behouden blijft.

760 Zanon

Zanon Automultimedia producten

Met name voor de vakanties is het ideaal om in uw auto de beschikking te hebben over de nodige multimedia zoals een DVD, TV en CD-speler. Met Zanon tovert u uw auto om tot een rijdende bioscoop.

759 Nissan Primera

De nieuwe Primera

De Primera moet de reddende engel van Nissan worden, en de Japanners weer terug brengen in het segment, waar o.a. de Opel Vectra zich bevindt. Het is een felbevochten segment maar Nissan heeft met de Primera zeker een goede auto.

758 Mazda MPV

MPV grondig vernieuwd

Mazda heeft haar MPV op verschillende punten opgefrist. Naast een aangepaste grille, aangepaste bumpers en verlichtingsunits de MPV twee en een halve centimeter toegenomen in lengte. 

757 Chrysler PT Cruiser Custom Van

Chrysler PT Cruiser Custom Van

Vanaf september dit jaar zal Chrysler de PT Cruiser ook leveren in Van-uitvoering. De PT Cruiser Custom Van beschikt over een afgesloten laadruimte van 1.1 m³. De PT Cruiser is een visitekaartje voor uw bedrijf en onderscheidt zich van anderen.

756 Volkswagen Phaeton

Volkswagen Pheaton

Het vlaggenschip van Volkswagen, de Phaeton, wordt gebouwd in een glazen fabriek wat net een showroom lijkt. De Phaeton zal een geduchte concurrent worden voor o.a. de BMW 7 en Mercedes S maar ook voor zijn familielid de A8.

755 Mercedes E-klasse

E-klasse (E500 Avantgarde)

Na 48 maanden hard werken is dit de nieuwe Mercedes E-klasse. Met een rijke standaarduitrusting, veel extra's en tal van nieuwe voorzieningen klaar voor een aantal nieuwe jaren. 

754 Maybach

Maybach - Na 60 jaar terug met 2 modellen

Met twee modellen komt Maybach na meer dan 60 jaar terug op de markt. De Maybach 57 en 62 zullen een van de meest luxueuze auto's ter wereld zijn.

753

Volkswagen Golf R32

Volkswagen Golf R32

Met een topsnelheid van 245 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h in 6.4 seconden is dit de snelste productie Golf ooit gebouwd. Onder de kap ligt de 3.2 liter V6 uit de Pheaton en Beetle RSI. 

752 Brabus Mercedes CLK

Brabus Mercedes-Benz CLK

Brabus heeft een complete kit ontwikkeld voor een aantal modellen uit de CLK-serie. Zo is de CLK 500 om te bouwen tot een Brabus CLK 6.1 met 426 pk. Hiermee is een acceleratie van 0-100 km/h mogelijk in 4.7 seconden en een topsnelheid van maar liefst 305 km/h. 

751 Peugeot 206 SW

Peugeot 206 SW

De 206 is in heel Europa een groot succes. Reden genoeg dus voor Peugeot om ook een stationwagon uit te brengen op basis van dit succesvolle model. De 206 krijgt net als de 307 de toevoeging SW.

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved