Carshopping 51 t/m 100

 

93 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Meer vermogen en koppel voor uw BMW?

Auto Tune Heinz is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Door het monteren van een nieuwe chip neemt het vermogen en koppel aanzienlijk toe wat resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

91 Glascoating 't Gooi en Flevoland

Glascoating 't Gooi en Flevoland

Het coaten van uw autoruiten staat garant voor meer privacy en minder zonnewarmte in uw interieur. Behalve dat heeft het als voordeel dat mensen niet zomaar een kijkje kunnen nemen in uw auto waar misschien waardevolle spullen liggen.

87 DAF YA 126

DAF YA 126
De DAF fabriek noemde hem de YA 126. Bij de militairen die erin reden was ie beter bekend als de 'dunne' DAF of als 'Weppie'. Tijdens een Off-Road happening maakten we kennis met de YA 126 Club en werden we in de gelegenheid gesteld om te gaan rijden.

84 G-Force International

VW G-Lader Revisietechniek & Tuning

Niet alleen op papier maar ook in de praktijk is G-force de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie, G-laderrevisie en tuning van Volkswagen motoren.

83 G-Force International

Full force ahead with G-Force International

G-Force International in Zoetermeer ontleent haar naam aan een bijzonder specialisme: het repareren, revideren, tunen en het verkopen van G-laders. Daarnaast kun je er ook terecht voor ander snel spul, hoofdzakelijk voor Volkswagen.

73 Marcos Mantis

Marcos Mantis met Vortech blower van Moritz Tuning

VORTECH blowers zijn interessante apparaten om je bolide extra vermogen en trekkracht te verschaffen. Moritz Tuning Amsterdam haalt ze naar Nederland. Deze Marcos Mantis Convertible heeft nu 500 pk vermogen en een koppel van 600 Nm. Gemeten met Dynojet...

72 Volkswagen Tuning bij GEMA Barendrecht

Volkswagen Tuning bij GEMA

GEMA Barendrecht levert diverse producten op het gebied van auto-accessoires. Zo ook voor de tuning van o.a. je Volkswagen. Voor diverse benzine- en dieselmotoren zijn flinke vermogenstoenames te realiseren.

69 T4 Specialist

T4 Specialist officieel RSL importeur

Het marktsegment van de bestelbusjes blijft groeien en daarmee komen er ook meer accessoires voor deze modellen. De T4 Specialist in Oirschot is importeur van het Duitse RSL dat je VW T4 Bus een complete metamorfose kan geven.

67 DAF Museum: erfenis van Hub en Wim van Doorne

DAF Museum: erfenis van Hub en Wim van Doorne
Automusea vertellen veel over de auto's en tijden van toen. Wij bezochten het DAF Museum in Eindhoven waar vaderlands trots op personen- en vrachtwagengebied in alle glorie tentoongesteld is.

62 GEMA Barendrecht - Autoglasfilm specialist

GEMA Barendrecht - Autoglasfilm specialist

Autoglasfilms geven je auto een compleet andere uitstraling. Door het tinten van je ramen oogt je auto niet alleen stoer, het is nog praktisch ook. Het geeft je meer privacy in de auto en houdt zonnewarmte voor een groot deel buiten.

58

Multituning

Multituning

Ricks Engineering doet echt aan multituning. Hier een compleet geprepareerde Kever met een 350 pk sterke Carrera motor. De Kever rijdt nu in Frankrijk...

55 Glasfilms - GEMA Barendrecht

Je ruiten laten tinten bij GEMA: Cool!

Het tinten van je ruiten is en staat 'cool'! Het heeft namelijk behalve een optisch, ook een praktisch nut. Zo houdt het zonnewarmte tegen waardoor het minder warm wordt in je auto.

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved