Carshopping 501 t/m 550

 

549

Volkswagen Golf GTI Edition

Volkswagen Golf GTI Edition

De Volkswagen Golf GTI vierde vorig jaar (2001) haar 25-jarig jubileum. Volkswagen viert dat met een speciale versie van de snelle Golf. De 1.8 liter Turbomotor levert een vermogen van maar liefst 210 pk en de auto is zeer rijk uitgerust. 

545 Opel Astra Cabrio

Opel Astra Cabrio

De introductie van een cabrio gebeurt meestal niet in de winter, maar bij de Opel Astra Cabrio wel. Opel wil namelijk laten zien dat de Astra Cabrio ook in de winter goed te gebruiken is.

543 BMW X5 Le Mans

X5 Le Mans

De technici van BMW wilden de buitenwereld laten zien wat ze allemaal kunnen (met een X5). 
Uit dit idee is de BMW X5 Le Mans geboren. Een X5 met een V12 die enorme prestaties levert.

541 Seat Ibiza

Seat Ibiza

Seat's hoofdontwerper, Walter d'Silva, is afkomstig van Alfa en dat is goed te zien aan de nieuwe Ibiza. De auto heeft een aantal overeenkomsten met Italiaanse Alfa's. De achterkant bijvoorbeeld heeft veel weg van de Alfa 147.

539

Volvo XC90

Volvo XC90

Dit is het nieuwste model van Volvo de XC90. Volvo zelf noemt haar model een SUV van de nieuwe generatie. Op het eerste gezicht toont de XC90 overeenkomsten met de V70 Cross Country maar de schijn bedriegt.

535

Kingstech MP3 Autoradio

Kingstech MP3 Autoradio

Daar je maar ongeveer 15 nummers op een CD kunt zetten blijft je aan het wisselen. Op een MP3 CD passen echter wel zo'n 170 nummers met als voordeel dat je (bijna) niet meer hoeft te wisselen. Dat is niet alleen makkelijker maar ook veiliger.

533 Lancia Thesis

Lancia Thesis

De opvolger van de Lancia Kappa is een spannend ogende sedan die geheel de trend van Lancia volgt. Dit nieuwe model heeft veel weg van de eerder geintroduceerd conceptcar van Lancia

531 Peugeot 307 - Auto van het Jaar 2002

Auto van het Jaar 2002: Peugeot 307

Een vakjury van 55 man koos de Peugeot 307 tot 'Auto van het Jaar 2002'. Deze titel is erg belangrijk voor Peugeot en onderstreept het succes van het merk nog eens extra.

527 ROPA Autotechniek - Porsche FVD dealer

ROPA Autotechniek importeur van FVD

ROPA Autotechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring met Porsches. Onlangs heeft men het importeurschap van het Duitse FVD op zich genomen. FVD verzorgt wereldwijd het Het tunen, prepareren, stileren van standaard Porsches.

525

Audi A4 en A4 Avant - JE Design

A4 & A4 Avant van JE Design

Voor de nieuwe A4 sedan waren al verschillende kits leverbaar, maar nu is er ook voor de Avant heel wat leuks leverbaar. Vooral de voorbumper met spoiler en  achterbumper met twee dubbele uitlaatpijpen vallen op.

523 Super zeldzaam: Saleen S7

Super zeldzaam: Saleen S7
Het Amerikaanse bedrijf Saleen wist een superb car op de markt te brengen die kan concurreren met andere superauto's als een Lamborghini Diablo en Ferrari F50. Weinigen zullen van het merk gehoord hebben maar meetellen doet Saleen zeker. Kijk maar eens naar de prestaties.

521 Ford Focus

Ford Focus

De Ford Focus, de meest verkochte auto ter wereld, heeft met het nieuwe 2002 model een aantal exterieur wijzigingen ondergaan. Bovendien werd het aantal opties op de auto uitgebreid. Het uitrustingsniveau is op een hoger plan gebracht en een aantal technische noviteiten is doorgevoerd.

519

Carnavigator

Carnavigator: uitgebreid navigatiesysteem

CarNavigator is een uniek gps-navigatiesysteem met stembegeleiding dat eigenlijk bij elke autorijder bekend zou moeten zijn.  Het is een volwaardig gps-navigatiesysteem met grote nauwkeurigheid dat volkomen flexibel is omdat het geen inbouw vergt en dus ook geen inbouwkosten kent. Na aankoop kunt u binnen een half uurtje de weg op.

515

Opel Zafira OPC

Opel Zafira OPC

Met de introductie van de Zafira OPC creëert Opel in feite een nieuw segment in de autowereld: dat van de ultrasportieve MPV’s. De Opel Zafira in OPC uitvoering is namelijk een echte MPV met de prestaties van een sportautootje. 

513 Auto Inkoop Centrale Rotterdam

Nieuwe website Auto Inkoop Centrale Rotterdam

Binnen 10 minuten contant geld ontvangen voor uw auto? Het kan via www.autoinkoop.nl of door eens contact op te nemen met de Auto Inkoop Centrale in Rotterdam.

511 MD-20 DVD-speler

MD-20: compleet Car Cinema Systeem!

De MD-20 is een DVD-speler voor in de auto, vrachtauto, bus, caravan, camper en boot. Maar behalve dat de MD-20 DVD's af kan spelen zijn er nog veel meer mogelijkheden!

507 Range Rover

Range Rover

Zonder dat men het in Engeland wist was de Range Rover de eerste SUV. De Range Rover is namelijk vanaf het begin een luxe terreinauto geweest. Tijden heeft de auto een monopolie positie gehad totdat Mercedes met de ML, BMW met de X5 en Lexus met de RX300 kwamen. Nu heeft Land Rover de Range Rover vernieuwd en wel zo dat de auto herkenbaar blijft.

505 Mini Cooper S

Mini Cooper S

In 7,4 seconden naar honderd, een koppel van 210 Nm en een top van 218 km/h. Dat zijn de hoofdlijnen van de snelste Mini ooit. De Mini Coopers S is er vanaf 60 mille en zal in 2002 in de showrooms staan.

503 Gema Barendrecht

Gema Barendrecht officieel RSL importeur

Het marktsegment van de bestelbusjes blijft groeien en daarmee komen er ook meer accessoires voor deze modellen. GEMA Barendrecht is importeur van het Duitse RSL dat je VW T4 Bus een complete metamorfose kan geven.

501

Snelle Alfa's uit Barendrecht

Snelle Alfa's uit Barendrecht

Op zoek naar nog meer vermogen en meer trekkracht voor uw toch al pittige Alfa? GEMA Autosport helpt u graag. Additionele power van 25-40 pk is er voor de modellen 145, 146, 147, 156, 166 en de GTV. Vroemmmmm...

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved