Carshopping 451 t/m 500

 

497 Glascoating

Glascoating

Glascoating het Gooi en Flevoland levert glascoating voor uw ramen. Hiermee heeft u meer privacy in uw auto en bovendien scheelt het enorm in zonnewarmte.

495 Audi S3

Meer vermogen voor de Audi S3

De Audi S3 was al niet slecht voorzien maar toch vonden ze bij Audi dat het nog wel een stapje beter kon. Het resultaat: 15 pk meer vermogen voor de S3 waardoor de 1.8T nu 225 pk levert.

493 Volkswagen W12

Volkswagen W12

Met onder de kap een dikke W12 met een vermogen van 600 pk heeft de Volkswagen W12 Coupé het wereldsnelheidsrecord gebroken op het circuit van Nardo in Zuid-Italië. De W12 Coupé haalde een gemiddelde snelheid van 295.24 km/h.

491 Mazda 6

Mazda 6

Of u hem verwacht of niet, hier is de nieuwe Mazda 626. Nou ja, 626? Mazda heeft de naam aangepast en er gewoon 6 van gemaakt. Dit is dus de Mazda 6 een auto die vooral in het interieur veel Europese invloeden heeft. 

489 Volkswagen Phantom

Volkswagen D1

De D1 is een zeer grote auto die ver boven de Passat gepositioneerd zal worden. Aan boord van dit slagschip zul je geen luxe tekort komen en onder de kap ligt bij elk model een technisch hoogstandje. Wat dacht je van een 5.0 liter V10 TDI of een 6.0 liter W12?!

485

Porsche 911 Turbo Cabriolet TechArt

TechArt 911 Turbo Cabriolet

Als je bij de Porsche-dealer komt om een 911 Turbo Cabriolet te bestellen krijg je het antwoord dat ze deze niet in het programma hebben. 

Bij TechArt vond men dat zonde en daarom hebben zij er zelf maar eentje ontwikkeld.

483

Zender Straight 8

Zender Straight 8

Dit is de Straight 8, Zender's achtste conceptcar. De Straight 8 is gebasseerd op de BMW Z3 en onder de kap ligt een M-motor van BMW. Deze levert 321 pk waarmee de auto in 5,2 seconden naar de honderd sprint.

477 Opel Vectra

Langverwacht: de nieuwe Opel Vectra

De nieuwe Opel Vectra moet voor Opel de redding worden. Het gaat niet zo goed met de verkopen van het Duitse merk en dat moet de nieuwe Vectra dubbel en dwars goed gaan maken.

475 Jero Tuning

Jero Tuning - optische en motorische tuning

Jero Tuning levert voor vrijwel elk merk en type diverse onderdelen op het gebied van optische en motorische tuning. Met name ook voor Volkswagen en Audi levert men spoilers, bumpers en lichtmetalen velgen.

473 Spruyt Motorsport

Spruyt Motorsport: veelzijdig

Sportvelgen, spoilers, verlagingssets, autoinfotainment, stripings. Het is slechts een kleine selectie uit ons ruime assortiment voor de sportieve autorijder. Maar ook voor uw automaterialen voor de grote of kleine beurt bent u bij Spruyt Motorsport aan het juiste adres.

471 Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish

De ultieme combinatie van exclusiviteit, Engelse stijl en prestaties vormen samen de nieuwe Aston Martin Vanquish. Met een dikke 6.0 liter V12 onder de kap mag je van prestaties spreken die alles overtreffen.

467 Honda CR-V

Honda CR-V

De hoge verkoopcijfers bewijzen de populariteit van het concept: de afgelopen drie jaar was de CR-V de best verkochte 4x4 met benzinemotor in Europa. Met de nieuwe CR-V biedt Honda een nog ruimer interieur en een grotere, functionelere bagageruimte.

465 RaceLand

Raceland - Symbol of Excellence

Raceland levert diverse accesoires voor allerlei merken. Zo kun je bij hen terecht voor aluminium vloermatten, kuipstoelen en veerpootbruggen.

463 Verhoogde veiligheid met Safety Devices

Verhoogde veiligheid met Safety Devices

Autosportshop Beuckelaere uit België is al een aantal jaren actief met de producten van Safety Devices. Zo hebben ze o.a. rolkooien, veiligheidsgordels, brandblussers en dakrailings. 

455 JD Engineering voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen

JD Engineering voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen

JD Engineering in Lochem maakt de motor van uw Audi, Seat, Skoda of Volkswagen een stuk krachtiger d.m.v. chiptuning. Kijk naar de mogelijkheden.

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved