Carshopping 351 t/m 400

 

398 Mercedes-Benz SL

Mercedes SL van VH Cars & Tuning

VH Cars & Tuning kan uw 'oude' SL compleet ombouwen tot het nieuwe model. Het enige verschil is de techniek maar uiterlijk zou je denken dat het een splinternieuwe auto is!

387 Mercedes-Benz CLK

Hardtop voor Mercedes CLK Cabriolet

In de winter kan een softtop best koud zijn. Bovendien is het niet echt mooi. VH Cars & Tuning heeft speciaal voor de Mercedes CLK Cabriolet een hardtop ontwikkeld waardoor de CLK Cabriolet net een Coupe lijkt.

380 Ford geschiedenis in vogelvlucht (2)

Ford geschiedenis in vogelvlucht (2)
Driekwart eeuw auto's produceren is een hele lange tijd. Hier deel 2 van de fotografische reis door de geschiedenis van het merk dat de wereld op wielen zette.

379 Ford geschiedenis in vogelvlucht (1)

Ford geschiedenis in vogelvlucht (1)
In 1999 vierde Ford het feit dat het merk 75 jaar geleden op de Nederlandse markt verscheen. Naast een boek en een fraaie poster herdacht Ford Nederland dit jubileum met een uitgebreide show.

378 Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limo

Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limo
Amerika is het land van de zacht deinende slagschepen, maar de Cadillac Fleetwood Seventy-Five Limousine was zelfs voor Amerikaanse begrippen een slagschip van uitzonderlijk formaat. Wij reden ermee, bekeken hem van binnen en van buiten en waren onder de indruk.

376 Gordon-Keeble GT: exclusieve klassieker

Gordon-Keeble GT: exclusieve klassieker
Deze zeldzame witte sportwagen stond eens in een hoekje op 'British Cars and Lifestyle'. Op het bord stond Gordon-Keeble GT maar dat maakte het mysterie alleen maar groter.Want wat is nou een Gordon-Keeble?

372 Mercedes-Benz S-klasse

Nieuwe Mercedes S-klasse binnen 10 dagen!

In 10 dagen tijd kunnen ze bij VH Cars & Tuning uw Mercedes S-klasse ombouwen tot het nieuwe model. De carrosserie wordt onder handen genomen en voorzien van o.a. nieuwe koplampen, grille, achterlichten, bumpers etc.

369 Porsche Boxster FVD

Porsche Boxster FVD

The Porsche Tuner from Umkirch/Freiburg has been enhancing sports cars from Zuffenhausen for many years. Now, FVD has also refined the new Porsche Boxster with optical and technical enhancements.

368 Porsche 996 from FVD

FVD Porsche 996 

The Porsche tuners from Umkirch/Freiburg, Germany have designed a new package available for the 996, the latest version of the 911. With this 996 Octane, FVD has improved on the sporting performance of the Porsche trademark.

367 ROPA Autotechniek

ROPA Autotechniek 
heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met Porsche's. Op het gebied van tuning en styling van uw Porsche kunt u bij ROPA altijd terecht voor een professionele aanpak.

366 VDO Dayton MS-5000 Dual Camera Interface

VDO Dayton MS-5000 Dual Camera Interface

De IF-2000-2C is een interface die twee camera's kan schakelen. Zo kun je een achteruitrijcamera met een zijcamera combineren. Bovendien kun je een DVD-tje kijken en gewoon het navigatiesysteem gebruiken.

365 Audio/Video + Camera interface

Audio/Video + Camera interface

De IF-5000-AVC is een multimedia interface. Deze interface combineert een audio/video ingang met een achteruirij-camera. Dit alles wordt aangesloten op je bestaande navigatiesysteem zodat je er meer uithaalt dan alleen de route!

363 MS-6000 Camera Interface

MS-6000 Camera interface

Deze unieke interface voor een VDO-Dayton navigatiesysteem schakelt in wanneer je de auto in de achteruit zet. Hierdoor heb je optimaal zicht wat er achter je gebeurt.

362 Carin 522 Camera Interface

Carin 522 Camera Interface

Deze interface, speciaal voor de Carin 522, schakelt automatisch de achteruitrijcamera in wanneer je de auto in de achteruit zet. 

361 Navigatie in je binnenspiegel

Navigatie in je binnenspiegel

Met deze interface is het mogelijk om op elke monitor naar keuze het navigatiebeeld weer te geven. Bijvoorbeeld in een kleine LCD-monitor in de binnenspiegel.

360 Monitor splitter

Monitor splitter

Wanneer u het signaal van bijvoorbeeld de DVD-speler op meerdere monitoren wilt laten zien kunt u dit doen door het monteren van een speciale interface.

359 Compleet multimediasysteem in de auto

Compleet multimedia systeem in de auto

Om de video-recorder, de dvd-speler en het navigatiesysteem tegelijk op verschillende monitoren te laten draaien is een speciale interface nodig die dit regelt.

358 DVD/Video in de auto

DVD/Video kijken in de auto?

Een simpele interface maakt het mogelijk om een DVD/Video-speler aan te sluiten op een losse monitor zonder verdere aansturing. Bekijk de mogelijkheden!

357 Video/DVD en Navigatie tegelijk

Video/DVD en Navigatie tegelijk

PAL (video/dvd) en NTSC (navigatie) beelden combineren is normaal gesproken niet mogelijk. Een speciale interface maakt dit wel mogelijk.

356 Veilig achteruit rijden met een achteruitrijcamera

Veilig achteruit rijden met een achteruitrijcamera

Soms heb je slecht zicht naar achteren. Met achteruit rijden kan dit gevaarlijk zijn. Sluit een camera aan op je navigatiesysteem m.b.v. een interface en schakel automatisch over naar de achteruitrijcamera.

355 Video recorder en camera op je navigatiesysteem aansluiten?

Video recorder en camera op je navigatiesysteem aansluiten?

Dat kan met de IF-5000 AVC multimedia interface. Hiermee combineer je een achteruitrijcamera en videorecorder met je bestaande navigatiesysteem.

354 Video of DVD kijken in de auto

Video of DVD kijken in de auto

Heeft u al een navigatiesysteem in de auto? Dan kunt u er gemakkelijk een Video of DVD-speler op aansluiten. Bekijk de mogelijkheden!

353 Achteruitrijcamera - voor een beter zich achter de auto

Achteruitrijcamera - voor een beter zich achter de auto

Voor meer veiligheid is het mogelijk om een achterrij- en zijcamera aan te sluiten. Deze kunnen door middel van een interface aangesloten worden op het navigatiesysteem in de auto of truck.

351 Mercedes E-klasse

Verjongingskuur voor de Mercedes E-klasse

In 1995 kwam Mercedes met een volledig nieuwe E-klasse op de markt. Dit model heeft in 1999 een face-lift ondergaan. VH Cars & Tuning kan ook uw E-klasse (1995-1999) diezelfde face-lift geven waardoor de auto jaren jonger lijkt.

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved