Carshopping 301 t/m 350

 

348 Sebring Race X-treme met WRC-sound

Sebring Race X-treme met WRC-sound
Al meer dan 40 jaar zorgt Sebring voor geweldige uitlaten. Toch zijn er altijd mensen die meer willen. De naam Race X-treme is niet voor niets gekozen: kijk maar eens naar de afmeting van 155 x 95 mm.

346 Mercedes E-klasse - VH Tuning

Facelift voor oude Mercedes E-klasse

De oude Mercedes E-klasse, die met die vierkante koplampen, is door VH Tuning uit België gemakkelijk om te bouwen tot een veel recenter model namelijk die met ronde koplampen. 

342 BMW 502 V8

BMW 502 V8 ofwel de 'Barok engel'
De 502 was het eerste nieuwe model dat BMW na de Tweede Wereldoorlog produceerde. Met zijn V8 was de luxe 502 een directe concurrent van Mercedes en tevens de voorvader van de BMW 7-series.

340 Devil sportuitalten

Devil - Voor elk wat wils!

Uw auto voorzien van een mooie sportuitlaat? Bij Devil hebt u grote kans op slagen, het assortiment is zeer breed en voor bijna elk merk en model hebben zij wel een passende uitlaat. Neem eens een kijkje...

339 Devil sportuitalten

Devil, the exhaust for your car!

Of het nu gaat om een Volkswagen Beetle, een BMW 3-serie of een Peugeot 406, bij Devil hebben ze voor vele merken en types een passende sportuitlaat.

338 Devil sportuitalten

Devil Catalogus

Devil sportuitlaten zijn verkrijgbaar bij Autovision B.V. in Hoofddorp. Zij hebben Devil uitlaten voor vele merken en types, vraag snel de catalogus aan!

337 VH Tuning

C-klasse krijgt uitstraling van de CLK

Het Belgische bedrijf VH Tuning kan uw huidige Mercedes C-klasse de uitstraling geven van de CLK Coupé. De auto wordt hierbij door VH Tuning grondig onder handen genomen

332

Volvo C70 Convertible

Volvo C70 Cabrio wordt Coupé dankzij Wiesmann

Gesignaleerd in Utrecht bij de firma Hoefa bv. Deze Wiesmann hardtop verrijkt de C70 Cabriolet met de voordelen van een coupé en behoudt de vrijheid van de cabrio.

330

Audi Cabrio

Wiesmann hardtop voor de Audi Cabrio

Een coupé met een heel speciaal karakter: de Audi Cabrio. Zelfs wanneer het buiten koud en luidruchtig is, blijft het binnen gezellig warm en stil. Met Wiesmann...

329 Mercedes E-klasse cabrio

E-klasse Cabrio met Wiesmann hardtop

De E-klasse Cabrio met een Wiesmann hardtop komt van goeden huize en is buitengewoon van stijl. Aan de binnenzijde het comfort en de stijl van een coupé.

328 Mercedes CLK Cabrio

CLK Cabrio met Wiesmann hardtop

Wederom een geslaagde combinatie en een droom op wielen. De Mercedes-Benz CLK cabrio met zijn Wiesmann hardtop. Gezien in Utrecht bij Hoefa bv.

327

Jaguar XK8

Wiesmann brengt dak voor Jagaur XK8 Convertible

In het segment van de upperclass cabriolets is deze XK8 Convertible met Wiesmann hardtop beslist een van de meest indrukwekkende en fascinerende auto’s van deze tijd.

326 Fiat Barchetta

Barchetta

Bella Italia - de Barchetta met een coupé-look van Wiesmann. De nieuwe ervaring voor de Barchetta liefhebbers en de fanaten van de Italiaanse vormen en designspel.

325 BMW Z3

BMW Z3 Roadster wordt Z3 Coupé

Deze karakteristieke, op maat geproduceerde Wiesmann hardtop beklemtoont het sportieve design van de BMW Z3. Met het uiterlijk van een coupé wekt deze sportwagen ieders enthousiasme.

324 BMW Z1

Fantastische kap voor BMW Z1

Een bijzonder compact optreden. Een uiterst sportieve hardtop. Hoefa bv in Utrecht levert een zeer uitgebreid gamma toebehoren voor de BMW Z1.

 

323 BMW E30 Cabrio

Wiesmann hardtop voor BMW E30 Cabrio

De flair van de BMW E30 Cabrio kan niet overtroffen worden. Met de Wiesmann hardtop wordt het een klassieke schoonheid.

 
322 Mercedes Benz C-klasse - VH Tuning

'New Look' voor de Mercedes C-klasse

Wanneer uw 'oude' C-klasse nog erg goed is maar u het nieuwe model gewoon veel mooier vindt heeft VH Exclusive Car Tuning de oplossing voor u. Breng de auto bij hun en zij bouwen uw oude C-klasse om tot het nieuwe model!

312 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Uw diesel te langzaam?

Voor de dieselmotoren van Volkswagen heeft Auto Tune Heinz een aantal chips die het vermogen en koppel van uw dieselmotor flink doen toenemen. Resultaat: een snelle diesel! 

308 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Chiptuning voor Volkswagen

Auto Tune Heinz is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Door het monteren van een nieuwe chip neemt het vermogen en koppel aanzienlijk toe wat resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

307 MOMO Race Accessoires bij Autovision b.v.

MOMO Race Accessoires bij Autovision b.v.

Autovision b.v. is importeur van MOMO Race Accessoires die pookknoppen, sportsturen, sportstoelen, pedalensets, dorpelsets, matten, lichtmetalen en nog veel meer voor de sportieve automobilist in het assortiment heeft.

306 Bodykit Opel Corsa C

Bodykit Opel Corsa C

J.S.A. Design & Wheels presenteert een aantrekkelijke stylingkit voor de Opel Corsa C. Met de J.C. Design bodykit wordt het sportieve karakter van de wagen extra onderstreept, waarbij de originele lijnen van de wagen niet uit het oog zijn verloren.

304 Fiat Punto - Carcept

Carcept - Fiat Punto

Als je je auto flink wilt ombouwen moet je naar Carcept gaan. Daar weten ze wel wat 'lomp' is. Deze Fiat Punto die ook daar Carcept onder handen is genomen is een voorbeeld van de vele Carcept producten.

 

301

Televisie, DVD en PlayStation in de auto

Televisie, DVD, video en PlayStation in de auto

U wilt onderweg graag genieten van de nieuwe multimedia zoals TV, DVD en video in de auto? En u wilt uw kinderen zoet houden met een spelletje op de Playstation? Dan kan allemaal!

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved