Carshopping 101 t/m 150

 

124 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Uw Ferrari nog niet snel genoeg?

Auto Tune Heinz is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Door het monteren van een nieuwe chip neemt het vermogen en koppel aanzienlijk toe wat resulteert in betere prestaties en nog meer rijplezier!

119 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Meer vermogen en koppel voor uw Chrysler?

Auto Tune Heinz is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning. Door het monteren van een nieuwe chip neemt het vermogen en koppel aanzienlijk toe wat resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

115

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

109 Glascoating voor uw Porsche

Glascoating voor uw Porsche (en andere merken)

Met name voor de warme, zonnige dagen, is het fijn om uw ramen getint te hebben. Zo houdt u de warmte buiten en heeft u ook nog eens meer privacy in de auto.

101 Auto Tune Heinz - Chiptuning

Uw BMW diesel te langzaam?

Voor de dieselmotoren van Audi heeft Auto Tune Heinz een aantal chips die het vermogen en koppel van uw dieselmotor flink doen toenemen. Resultaat: een snelle diesel! 

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved