Carshopping 1 t/m 50

 

47 Glasfilms - GEMA Barendrecht

De ramen van uw auto laten tinten?

Deze Opel Astra is op bezoek geweest bij GEMA in Barendrecht. Dit is duidelijk te zien aan de getinte ruiten. GEMA Barendrecht is gespecialiseerd op dit gebied. Voor het laten tinten van de ruiten van uw auto moet u dus bij GEMA zijn.

46 Ruha - Cabriobouw en Design

Ruha - Cabriobouw en Design

Voor het ombouwen van uw auto tot cabrio en diverse zaken op het gebied van design zoals velgen, sportuitlaten en spoilers bent u bij Ruha aan het juiste adres.

44 Green Cotton Air Filters

Green Sportluchtfilters

Wanneer het motortoerental stijgt krijt de motor last van zuurstoftekort. Door toepassing van een sportluchtfilter van Green kan dit worden voorkomen, waardoor de auto tot betere prestaties in staat is.

43

Rijden met de Traction Avant 11 Légère

Rijden met de Traction Avant 11 Légère
Voor een kennismaking met het fenomeen 'Traction Avant' namen we tijdens een toerrit van de club plaats in de zwarte Traction 11 BL (Légère)...

42

Citroën Traction Avant: voorop in voorwielaandrijving
De Traction Avant van Citroën was niet de eerste voorwielaangedreven auto ter wereld, maar wel de belangrijkste. Het was de eerste voorwielaandrijver die in grote aantallen gebouwd werd!

40 YES Clubsport

YES Sir, dit is geen Ferrari!

De Yes Clubsport maakt een heftige indruk. De ronde, ver uitstekende achterspatborden laten zien waar de kracht vandaan komt. Een kennismaking met een fantastische Duitse sportwagen.

39 YES Clubsport

YES Clubsport - een jongensdroom werd werkelijkheid

Dit is het verhaal van een nieuwe Duitse sportwagen. De Yes Clubsport. Het fantastische produkt van de heren Herbert Funke en Philipp Will.

33 BMW X5 - Getinte ruiten van GEMA

Getinte ramen staan stoer!

De BMW X5 is een stoere SUV. Door het tinten van de ruiten oogt de auto echter nog een 
stuk stoerder. Bovendien heeft u meer privacy in uw auto, doordat niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken.

25 Porsche Van der Veer

Van der Veer - Cartechnology with passion

Voor onderhoud, tuning, motorenrevisie, onderdelen en nog veel meer voor uw Porsche is Van der Veer in Eindhoven het aangewezen adres. U kunt er zelfs uw Porsche om laten bouwen tot cabrio.

24 Volvo - GEMA Barendrecht - getinte ruiten

Volvo van GEMA Barendrecht met getinte ruiten

In de zomerdagen kan het erg warm worden in uw auto. Door uw ramen te laten tinten bij GEMA in Barendrecht houdt u een groot deel van deze zonnewarmte buiten. Heel handig wanneer uw lange ritten hebt of wanneer uw auto in de brandende zon op een parkeerplaats staat.

22

Van Thull Development - Porsche 993 met hifi-installatie

Kofferbak met geluid

Dit kontje van een Porsche 993 is net echt. Toch is het een replica van kunststof, vervaardigd door Van Thull Development. Zij hebben deze 993 nagemaakt en er een compleet hifi-systeem ingebouwd. 

20 Mortiz Tuning

Moritz Tuning - Styling & Tuning in perfectie

Bij Moritz Tuning in Amsterdam, hebben ze alles op het gebied van tuning en styling. Zo kunt u er terecht voor sportuitlaten, compressormotoren, remschijven, luchtfilters, side-skirts, spoilers enz...

16 Glasfilms - GEMA Barendrecht

Stoere Chrysler PT Cruiser 

GEMA Barendrecht houdt zich bezig met het tinten van ramen voor alle merken en modellen. Zo ook voor de Chrysler PT Cruiser die hierdoor een stoere uitstraling krijgt. Bovendien houdt het de zonnewarmte tegen en heeft u meer privacy in de auto.

10 Spoilers in extreme maten

Spoilers in extreme maten 

Veban Sportief Holland B.V. levert diverse producten op het gebied van tuning en styling. Zo ook spoilers van het type 'Extreme'. Deze spoilers die onder andere leverbaar zijn in DTM uitvoeringen maken uw bolide supersportief.

9 Verlagingskits en Sportschokdempers

Je auto verlagen? RACELAND!

Verlagingskits en sportschokdempers kunnen je auto wel 60 mm dichter bij het asfalt brengen. Hierdoor oogt je auto sportiever en komt het ook het rijgedrag ten goede. RACELAND levert voor vele merken en modellen diverse verlagingskits en sportschokdempers.

6 Auto Airco Service

Elke airco verdient onderhoud

Bijna iedereen met een relatief nieuwe auto zal de beschikking hebben over airco. De vele voordelen die dit met zich meebrengt is bij velen bekend, maar dat er ook onderhoud moet worden gepleegd aan de airco niet. Auto Airco Service kan u verder helpen...

3 B&S Autoparts gespecialiseerd in Jeep

B&S Autoparts gespecialiseerd in Jeep

Op zoek naar onderdelen voor uw Jeep uit de jaren zeventig. Of voor uw nieuwe Grand Cherokee? B&S Autoparts bv heeft ze op voorraad.

© 2000-2003 The CSI Web Company - all rights reserved