Vernieuwde Nissan Patrol gepresenteerd


Nissan Patrol

Nissan zal tijdens de 4x4 show in Val dŽIsere de vernieuwde Patrol presenteren. Met een rijkere uitrusting en een vernieuwd in- en exterieur moet de Patrol er weer een tijdje tegenaan kunnen. 

 

De Nissan Patrol, die al meer dan 50 jaar op de markt is, is een begrip in het 4x4-segment. De Patrol is niet meer weg te denken onder de liefhebbers en speelt altijd een belangrijke rol op de 4x4 show die gehouden wordt in het prestigieuze Franse skigebied Val dŽIsere. Elke keer is het een groot spectacel wat geheel in het teken staat van 4x4 autoŽs en alles wat daarbij hoort. Nissan heeft deze plaats dan ook strategisch uitgekozen om de nieuwe Patrol te presenteren.

Herkenbaar als een echte Patrol
De Patrol is vernieuwd, maar wel op een manier dat de auto nog steeds herkenbaar is. De basis is dan ook ongewijzigd gebleven. Met name het front is aangepast en ziet er een stuk scherper uit. Ook in het interieur is de Patrol opgefrist. Het interieur is luxer geworden en de uitrusting is een stuk rijker. Bovendien zijn er diverse extra opties leverbaar zoals een navigatiesysteem.

Meer vermogen en koppel
Motorisch is er nieuws op het gebied van de 3.0Di dieselmotor. Deze levert meer vermogen en een aanzienlijk hoger koppel. Dat de Patrol een krachtpatser is blijkt wel uit het feit dat Žie 3.500 kg mag trekken.

Later meer...
De nieuwe Patrol is leverbaar als 3- en 5-deurs. De 5-deurs is te verkrijgen als 5- of 7-persoons uitvoering. Helaas zijn er verder nog maar weinig gegevens bekend over de nieuwe Patrol. We zullen moeten wachten op de 4x4 show die gehouden wordt van 13 t/m 22 augustus.