Mini Cooper S

Stoere bodykit van Carzone Specials


Mini Cooper

Carzone Specials heeft voor de Cooper S een bodykit ontwikkeld. Wie de normale Mini namelijk nog niet stoer genoeg vind kon tot op heden nergens terecht voor een echte stoere bodykit, nu wel!

 

De introductie van de Mini One werd eerst met maar matig onthaald maar naargelang er echt werd mee gereden werd het duidelijk dat dit een project was dat tot in de puntjes werd uitgewerkt door de Ingenieurs van BMW. De happy few die al met de BMW versie van de Mini hebben gereden weten het ondertussen wel; dit wagentje is Fun met een grote "F".

 

Bij de mensen van Carzone Specials is dit succes niet onopgemerkt voorbijgegaan en zoals we gewoon zijn bij Carzone Specials hebben ze het niet nagelaten om de succesvolle Mini te voorzien van een maatpakje dat voorzien is van de "CS" kenmerken; een tikkeltje agresief en perfect in harmonie met het standaard bodywork.

 

Deze Carzone Specials body kit bestaat uit; volledige voor en achterbumper, side-skirts en wielkast verbreders. Verder kan je nog de getoonde motorkap grill en centrale uitlaat verkrijgen bij je bekende Carzone Specials verdeler. Deze kit kan worden gemonteerd op het volledige gamma, Mini One, Cooper en Cooper S.

  

Op de bijgaande foto`s word de kit getoond op een Mini Cooper S.  De Belgische tuner "FGA motorsport" bracht het totale vermogen van deze Cooper S op 217 PK. Om dit extra vermogen veilig naar het asfalt over te brengen werd er een KW inox-line regelbare schroefvering gemonteerd die verder word geasisteerd door Alessio`s ‘Turbo brimetal’ 18x7.5 alu velgen en Michelin Pilot Sport 225/40 ZR18 banden.  

 

Om het "exclusieve" van deze Carzone Specials Bodykit nog wat kracht bij te zetten zal deze kit worden geproduceerd in een "Limited Edition" van maximum 100 exemplaren per land. Deze kit zal enkel verkrijgbaar zijn als een complete set en vergezeld worden van een exclusief genummerd certificaat.

 

      Mini