Toyota Corolla met Pocket PC Navigatiesysteem

Unieke actie voor leaserijders


Toyota Corolla met Toshiba Pocket PC inclusief Navigatiesysteem

Iedereen die vanaf 1 juli besluit een nieuwe Toyota Corolla of Corolla Verso te leasen, kan profiteren van een bijzondere actie: tot het eind van het jaar wordt elke nieuwe Corolla of Corolla Verso geleverd met een gratis Toshiba Pocket PC met navigatiesysteem. Deze unieke actie is specifiek gericht op leaserijders en komt voort uit een samenwerkingsverband tussen Toyota en Toshiba.

 

De Toyota Corolla draagt voor een belangrijk deel bij aan het succes van Toyota op de Nederlandse markt. In de eerste vijf maanden van 2003 zijn er circa vijfduizend geregistreerd, waarbij vooral het aandeel van de Corolla Verso een opvallende stijging vertoont. De verkiezing tot Gezinsauto van het Jaar 2003 draagt hieraan zeker bij, maar ook de toenemende populariteit onder leaserijders speelt een belangrijke rol. Juist op de zakelijke rijders richt de Toyota dealer zich nu met deze unieke actie: iedere automobilist die voor 31 december 2003 besluit een Corolla of Corolla Verso aan te schaffen, krijgt een Toshiba e350 Pocket PC met TomTom navigatiesysteem ter waarde van € 899,- cadeau. 
 
Toshiba e350 Pocket PC,compact en functioneel
De Toshiba e350 Pocket PC oogt niet alleen fraai en modern, hij is dankzij zijn geringe gewicht van 149 gram en zijn compacte formaat (80 x 125 x 12,4 mm) zeer functioneel, want hij kan in de binnenzak worden meegenomen. De e350 heeft alle belangrijke computerfuncties en is standaard voorzien van de belangrijkste software, zoals Word, Excel, Windows, Internet Explorer, Outlook en Media Player 8. Hij kan als een normale PC worden gebruikt, en als digitale agenda waarin afspraken, aantekeningen en belangrijke adressen worden opgeslagen. 
Deze Pocket PC past in de speciale, voor de Corolla en Corolla Verso ontwikkelde dashboardhouder, waarbij de PDA kan worden gebruikt als volwaardig TomTom navigatiesysteem, met Nederlandse stem en kaarten van de gehele Benelux. 

 

Representatieve zakelijke auto
De moderne, Europese uitstraling maakt beide Toyota’s zeer representatief als zakelijke auto. Maar dat niet alleen want de Corolla biedt voldoende keuze als het gaat om dynamiek, sportiviteit, praktische ruimte en veiligheid. Voor veelrijders is in de Corolla een aantrekkelijke 2,0 liter D-4D common rail turbodieselmotor beschikbaar, met naar keuze 90 pk of – in de hatchback – zelfs 116 pk. Daarnaast zijn er benzinemotoren van 1,4 liter met 97 pk en 1,6 liter met 110 pk leverbaar, plus als topversie de 1,8 liter VVTL-i krachtbron met een vermogen tot maar liefst 192 pk. 
Bovendien is het een geruststellende gedachte dat ook de Corolla deelt in de spreekwoordelijke betrouwbaarheid van Toyota, die jaarlijks blijkt uit onafhankelijke onderzoeken. De onderhoudskosten zijn laag, wat een positieve invloed heeft op de kilometerkostprijs. 
Zowel de Corolla als de Corolla Verso zijn standaard al zeer compleet uitgerust en beschikken in de basisuitvoering onder meer over ABS met EBD, vier airbags, een centraal infodisplay met boordcomputer en stuurbekrachtiging. Tegen een bescheiden meerprijs worden opties aangeboden als airconditioning, elektrische bediening van de portierruiten vóór, mistlampen in de voorbumper en metallic lak. De Corolla Verso biedt bovendien het gebruiksgemak van een midi-MPV.
Ook is deze Toyota serie geliefd vanwege zijn concurrerende prijs: de Corolla is al leverbaar vanaf € 15.290,-, de prijslijst van de Verso start bij € 21.790,-. 
   
De particuliere koper 
Wie zijn oog op de Corolla of de Corolla Verso heeft laten vallen, kan ook profiteren van deze unieke actie. In plaats van deze Pocket PC kan een particulier ook kiezen voor minimaal € 1.000,- extra inruil voor zijn huidige auto, boven op de prijs uit de ANWB-BOVAG koerslijst. Beide acties duren tot 31 december 2003.
  

       

Toyota Corolla met Toshiba Pocket PC inclusief Navigatiesysteem