Volkswagen New Beetle Cabriolet en Touareg

Caractère maakt beide modellen nog stoerder! 


 

Volkswagen New Beetle Cabriolet Caractère

Volkswagen New Beetle Cabriolet van Caractère

  

Volkswagen Touareg Caractère

Volkswagen Touareg van Caractère

 

Volkswagen New Beetle Cabriolet Caractère

Het brave karakter is veranderd in heel sportief

 

Volkswagen Touareg Caractère

De Touareg was al een stoere auto, maar nu...

 

 

Caractère slaagt er elke keer weer in om van een Audi, Volkswagen of Porsche iets moois te maken. Ook de Volkswagen New Beetle Cabriolet en Touareg ontkwamen daar niet aan. En hier is het resultaat, oordeel zelf!

 

New Beetle Cabriolet

De normaal gesproken zo braaf ogende New Beetle Cabriolet krijgt een compleet ander karakter mee wanneer de auto bij Caractère vandaan komt. Andere bumpers, zij-skirts en grote lichtmetalen velgen kenmerken de auto. De achterkant is met name opvallend door de centraal geplaatst uitlaat. Door dit alles krijgt de New Beetle Cabriolet een stoer en sportief uiterlijk. Waar de standaard New Beetle Cabriolet een beetje een 'vrouwenauto' is, is de door Caractère uitgevoerde VW een echte stoere 'mannenauto'.

 

Touareg

De Touareg is van zichzelf al een stoer auto. Toch vond men bij Caractère dat dat allemaal nog wel wat meer mocht. De Touareg is daarom voorzien van een stoere voor- en achterbumper. De voorbumper heeft een denkbeeldige 'bullbar' en grote luchthappers. De achterkant wordt gekenmerkt door twee grote uitlaatpijpen. Behalve dat zijn de spatborden flink verbreed. Al met al oogt de Touareg bepaald niet lomp maar wordt de auto er nog stoerder van dan deze van zichzelf al is. 

 

 

Terug naar de vorige pagina