Honda Studio Concept E


 

Honda Studio E Concept

 

Honda Studio E Concept

 

Honda Studio E Concept

 

Honda Studio E Concept

 

Honda Studio E Concept

 

 

In 2002 maakte Honda bekend de Element, een conceptcar die tijden door het leven is gegaan als 'Model X', in productie te nemen. Op basis van deze Element kwam Honda op de afgelopen International Motor Show in Detroit met de Studio Concept E. Deze conceptcar is een rijdend multimedia centrum met aan boord de meest hoogwaardige in car entertainment.

 

Als DJ kun je met de Studio Concept E optredens gaan geven op straat. De computer die in deze conceptcar is geplaatst beschikt over alle mogelijkheden om te mixen of om instrumentem of draaitafels op aan te sluiten. Het geluid wordt door een 800-Watt versterker doorgestuurd naar 11 speakers. Deze verschillen van 2-inch tweeters tot 10-inch subwoofers welke zijn geplaatst in de laadvloer van de Studio Concept E. 

 

Tegen het plafond is een 42-inch plasma scherm gemonteerd wat naar beneden is te klappen. Als je de deuren openzet kun je iedereen mee laten genieten van een DVD of van allerlei effecten die door de computer automatisch gegenereert worden op basis van de door jou gedraaide muziek.  

 

Onder de motorkap van de Studio Concept E ligt een 2.4 liter i-VTEC, 4 cilinder die een vermogen levert van 190 pk. Deze paardenkrachten worden via een 6-versnellingsbak overgebracht naar de wielen. 

De Studio Concept E is hierdoor snel van zijn plek te brengen.

 

Wie na het zien van de foto's en het lezen van dit artikel graag een Studio Concept E zou willen bestellen heeft pech. Het gaat hier slechts om een conceptcar die in deze verschijning niet in productie zal gaan. Jammer, want het zou zo leuk zijn bij streetraces als je een DJ mee kan nemen in een mobiele discotheek!

 

Terug naar de vorige pagina