ASTRA G BIG VERSION


Opel Astra

De firma J.S.A.Design & Wheels stelt u de J.C. stylingkit voor : de ASTRA G BIG VERSION. Hierbij mogen we duidelijk spreken van een 'eye-catcher' bij de firma J.C. Design. Bekend om de stijlvolle stylingmogelijkheden voor nagenoeg het volledige Opel gamma, is deze bodykit duidelijk van een gans ander kaliber.

 

Hij oogt in ieder geval een pak agressiever en dit door de imposante "big mouth" voorbumper met de prachtig ingewerkte lasermistlampen. Ook de motorkap werd niet uit het oog verloren. Bovenop de originele motorkap komt een volledig opzetstuk terecht die als het ware de motorkap verlengt. De sportgrill is hierbij volledig ingewerkt. 

 

De wel zeer speciale sportspiegels bevinden zich momenteel nog in het 'prototype' stadium en zijn niet onmiddellijk geschikt voor commercialisatie en dit om veiligheidsredenen. 

Opel Astra

Opel Astra

De achterpartij oogt eveneens imposant door de volledige achterbumper met boven elkaar geplaatste uitlaten (alle aangesloten). Het gaat hier wel degelijk om een complete uitlaatdemper. De DTM kofferspoiler en de dakspoiler vervolledigen het geheel. Verliezen we natuurlijk de zijdorpels niet uit het oog alsook de wielkastverbreders.

 

 

   

Opel Astra

Momenteel wordt de kit enkel als een geheel (m.a.w. voorbumper, achterbumper, zijdorpels en wielkastverbreders) te koop aangeboden. In een later stadium zullen de voorbumper en achterbumper ook als een afzonderlijk item worden aangeboden.

  

Alle producten van de stylingkit zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester en zijn gemakkelijk te lakken. Door de goede pasvorm verloopt de montage probleemloos. 

 

Bodykit J.C. Design BIG VERSION

Voorbumper, achterbumper, zijdorpels en wielkastverbreders

Dakspoiler J.C. Design

DTM type kofferspoiler J.C. Design

Uitlaatdemper J.C. Design (links/rechts), boven elkaar geplaatst

Velgen MAS Italy 7,5x18

Koplampmaskers

Verlagingsveren H&R (30mm)

Design sportspiegels (prototype)

 

 

Commercialisatie voor Vlaanderen en Nederland:
J.S.A. Design & Wheels
Langestraat 1
B-9860 Gijzenzele
tel/fax +32 9 362 47 57
gsm +32 477 368 264
info@jsadesigns.be
www.jsadesigns.be
  

 Opel Astra

 

Terug naar de vorige pagina