Infiniti G35 nu ook als Coupé


Infiniti G35 Coupé

Zoals Lexus het luxe merk van Toyota is, is Infiniti het luxe merk van Nissan. Het merk heeft momenteel drie modellen: de G35 Sport Sedan, de Q45 en nu dus ook de G35 Sport Coupé. 

 

Deze coupé is geïntroduceerd op de AutoShow van New York en is afgeleid van de sedanversie van de G35 die onlangs vernieuwd is. 

 

 

Interieur


 

Het interieur van de G35 Sport Coupé straalt, zoals het Infiniti beaamd, veel luxe en sportiviteit uit. De stoelen die bekleed zijn met speciaal voor Infiniti gemaakt leder, zijn 6-voudig, elektrisch verstelbaar. De geperforeerde pedalen en de aluminium accenten geven het interieur van de auto een heel modern en sportief aanzien.

Het interieur van de Infiniti G35
Infiniti G35 Coupé

 

Exterieur


 

Aan de buitenkant van de G35 Sport Coupé vallen aan de achterkant de LED-lampjes op. De optionele achterspoiler is standaard voorzien van een derde remlicht die ook gebruik maakt van LED-techniek. De lijnen van de G35 Sport Coupé komen veel overeen met die van de G35 Sport Sedan.  

Infiniti G35 Coupé

 

Motorisch


 

Deze Infiniti wordt aangedreven door een 3.5 liter 24-kleps DOHC V6 krachtbron van Nissan. Deze V6, die voor een perfecte balans, achter de vooras is gemonteerd, kan worden geleverd in combinatie met een automatische transmissie die 5 versnellingen telt of een 6-versnellingsbak.  

Infiniti G35 Coupé

 

 

Terug naar de vorige pagina