_

BMW 7-SERIE MET AC SCHNITZER KOSTUUM


BMW 7-serie - AC Schnitzer

AC Schnitzer heeft eens goed naar de nieuwe 7-serie gekeken en vond dat er nog wel wat aan te veranderen was. Vandaar ook dat ze met een stylingpakket komen voor deze grote BMW.

 

De auto oogt als groot maar nu ook nog eens sportief en een stuk stoerder.

 

 

Er zijn twee verschillende pakketten ontwikkeld. De een is voor de sportieve klant en de ander voor de meer exclusieve. 

 

Op de foto's is het pakket afgebeeld dat speciaal is ontwikkeld voor de sportieve 7-rijder. Bestel je dit pakket dan krijg je o.a. een voorbumper met ingebouwde spoiler, een sportieve achterbumper, zij-skirts en een achterspoiler op de kofferbak. Dit alles is volledig meegespoten in de kleur van de carrosserie. Behalve dat zijn er ook sportspiegels gemonteerd en heeft de 7 achterop het dak een subtiel spoilertje. Door de achterbumper steekt een flinke uitlaat die door AC Schnitzer speciaal is ontwikkeld voor BMW's slagschip. De spoilers zijn niet alleen voor de sier. Ook zorgen ze voor extra down-force. 

 

Ook op technisch gebied weten ze bij AC Schnitzer wel raad met de BMW 7-serie. Ze hebben een verlagingskit ontwikkeld die de auto aan de voorkant 35 mm en aan de achter 25 mm dichter op het asfalt brengt. 

 

Aan velgen en banden is ook gedacht. De velgen zijn van het formaat 9.5J x 20" met 245/45 R 20 banden. De achterbanden en velgen zijn nog een stukje groter: 10.5J x 20" en 275/35 R 20.

 

Meer tuning & styling

 

BMW 7-serie - AC Schnitzer

 

BMW 7-serie - AC Schnitzer

 

Terug naar de vorige pagina