_

 

JEWEL ULTRA

 

DIAMOND BRITE

 

Het totale autoprotectie proces

 

_

De ultieme autolakbescherming voor de vervuilingen van morgen

 

Wij van GEMA Barendrecht zijn zo overtuigd van Jewel Ultra Diamond Brite dat wij een garantie van maar liefst 6 jaar geven op een nieuwe auto. Echter iedere wagen kan worden behandeld en de garantie is altijd afhankelijk van de datumafgifte van het kenteken.

 

Waarom Diamond Brite?

 

Het klimaat in Europa is niet ideaal voor moderne autolakken. De meeste autofabrikanten leveren hun autoís dan ook af in een protectie wax om ervan overtuigd te zijn dat de autolak in showroomconditie blijft, vanaf de dag dat ie de fabriek verlaat. Wanneer uw wagen wordt afgeleverd dan krijgt u alleen garantie op roestvorming van binnenuit en het loslaten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf is nu uw verantwoording.

 

Jewel Ultra Diamond Brite is een hoogwaardige 2-componenten hars lakprotectie; een product dat twintig jaar geleden is ontwikkeld in ScandinaviŽ om alle soorten lak te beschermen en geeft u als klant een lakgarantie voor meerdere jaren.

 

Lakprotectie

De harde hoogglansbescherming van Jewel Ultra Diamond Brite geeft bescherming tegen wegenzout, zure regen, industrie-uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere uitstoot welke op de auto kan komen. Verkleuring door UV-licht is verleden tijd, terwijl vogelpoep niet door het lakpantser kan branden mits deze binnen 24 uur wordt verwijderd en met Wash & Wax Conserver wordt nabehandeld.

Eenmaal behandeld met Jewel Ultra Diamond Brite zal uw wagen een unieke lakbescherming hebben. Om de showroomglans te laten terugkeren hoeft u alleen maar te wassen met Wash & Wax Conserver en af te zemen. Uw auto behoudt de glans en bescherming keer op keer!

Om de glans van uw lakwerk te behouden hoeft u alleen maar twee dopjes Wash & Wax Conserver aan uw waswater toe te voegen en de wagen na de wasbeurt af te zemen met een schone natuurzeem. Vliegtuigmaatschappijen maken ook gebruik van deze handelswijze ter bescherming van hun vliegtuigen!

 

Bekleding protectie

Met een veelvoud aan design en kleuren in autobekleding is het voor de autofabrikant te leveren wat u wenst. Als de wagen eenmaal in uw bezit is wilt u dit design graag in topconditie houden. Dit kan met de Jewel Ultra Fabric Protector. Na de behandeling is uw bekleding voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. De Jewel Ultra beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen, zoals koffie en limonade, ijs en alledaagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden weggedept. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen.

 

Vloerbekleding

Uw vloerbekleding zal het zwaarst vervuilde deel van uw wagen worden, als u deze niet regelmatig door een professioneel bedrijf laat reinigen. Dit is een goede reden om dit deel van de wagen te behandelen met Jewel Ultra Fabric Protector. U hoeft dan alleen uw vloerbekleding regelmatig te stofzuigen en gemorste vloeistoffen direct op te deppen om het vuil niet in de bekleding te laten trekken. Jewel Ultra Fabric Protector is actief doordat de vezels van de bekleding worden omhuld en bovendien zal er een filmlaag op de bekleding worden gevormd, waardoor vuil en hondenharen geen kans meer krijgen.

 

Kunststof bescherming buiten

Veel automerken produceren veel kunststof aan hun nieuwe wagen; veelal zijn deze meegespoten in de kleur van de carrosserie. Als dit niet het geval is zullen deze vinyldelen snel vuil aannemen en zal de vervuiling zich diep hechten in de vinylstructuur. Deze vervuiling laat zich zeer moeilijk verwijderen door een ondeskundige. Jewel Ultra Plastic & Vinyl Protector zorgt voor een heldere beschermlaag op het vinyl, de vervuiling zal zich dan hechten op de bescherming en kan zich niet meer vastzetten in de structuur van het vinyl. Water en vuil zullen zich snel laten verwijderen van het behandelde vinyldeel.

 

Kunststof bescherming binnen

Veel kunststofdelen in het interieur hebben een hoog gehalte aan statische lading. Resultaat: vervuiling wordt hierdoor aangetrokken. Veel van het vinyl heeft een structuur en de vervuiling zal zich ook hierin hechten. Door dit vinyl te behandelen met Jewel Ultra Interior Plastic & Vinyl Protector zal het statische effect verminderen en zal het vinyl-oppervlak goed kunnen worden gereinigd door middel van een vochtige doek.

 

Leer behandeling

Kwaliteit van het leer heeft alles te maken met verzorging en onderhoud. Jewel Ultra Leather Feed is een zeer uniek product op het gebied van leeronderhoud. Het zal het leer niet alleen diep reinigen maar tevens het leer de nodige voeding geven waardoor het natuurproduct leer schoon en soepel blijft.

 

 

 

Voordelen

6 jaar lak garantie

6 jaar bekleding garantie

uw auto altijd een showroom glans

meerwaarde voor uw auto

besparing kostbare producten

geen intensieve poetsbeurt meer

bescherming van uw investering

 

 

Voor meer inlichtingen / productinformatie / afspraken

   

GEMA BARENDRECHT

Noldijk 66

Barendrecht

Tel (0180) 612.659

http://www.gemaglas.nl

info@gemaglas.nl

© 2000-2002 The CSI Web Company - all rights reserved