Een CD-speler in de auto is leuk maar heeft zo ook zijn nadelen. Zo moet je na een nummer of 15 je CD alweer vervangen en dat is lastig en bovendien gevaarlijk tijdens het autorijden. Ok dan heb je een CD-wisselaar maar daar blijven vaak lange tijd dezelfde CD's inzitten omdat het simpelweg lastig is om ze te verwisselen. Deze nieuwste MP3-autoradio van Kingstech is d oplossing!

 


 

Op een CD passen gemiddeld zo'n 15 nummers, op een MP3 CD gemiddeld zo'n 170 nummers. 

Dat is dus een heel verschil. Een MP3 CD hoef je dus veel en veel minder vaak te wisselen dan een gewone CD en bovendien heb je niet zo'n enorme stapel CD's in je auto liggen die vaak je hele dashboardkastje in beslag nemen.

 

Deze MP3-speler geeft CD-text weer waardoor je kunt aflezen welk nummer er speelt. Om ervoor te zorgen dat je ook je eigen opgenomen CD-R of CD-RW af kunt spelen is de Kingstech daar ook geschikt voor gemaakt. Download de nieuwste nummers van internet, brand ze op CD en neem ze mee in de auto!

 

Deze Kingstech 9138 Autoradio is behalve van een MP3- en CD-speler ook voorzien van een radio met RDS-EON. Deze functie zorgt er o.a. voor dat je radio automatisch op het nieuws of de file-informatie springt en je kunt behalve de frequentie ook de zendernaam aflezen van het radiostation waarop je hebt afgestemd. 

 

De radio heeft een muziekvermogen van 4 x 25 watt. Om het geluid aan te kunnen passen aan je eigen wensen is de bass/treble/fader en balance zelf te regelen. 

 

Het display is volledig in kleur en heeft een bewegend spectrum! Het frontje is te verwijderen om te voorkomen dat dieven je nieuwe radio mee pikken.

 

De Kingstech 9138 is leverbaar voor 270,-

 

Reden genoeg dus om eens nader kennis te maken met deze Kingstech 9138!

Voor meer informatie en (online)verkoop kunt u contact opnemen met PCU Barneveld:

 

Dorskamp 51

3773 BP Barneveld
tel: 0342-423993 

fax: 0342-420831
support: 06-53855227 

www.pcu.nl

info@pcu.nl

 

 

Terug naar de vorige pagina