Wiesmann HARDTOPS voor...

Jaguar XK8 Convertible

 

In het segment van de upperclass cabriolets beslist een van de meest indrukwekkende en fascinerende auto’s van deze tijd. Met de Wiesmann hardtop voor de XK8 voorzien wij deze cabriolet van een comfortabele, harmonische interieursfeer, zoals men die alleen van de legitieme voorkeuren van een coupé gewend is. De vormgeving en de fijnzinnige kleurafstemming van de dakhemel van het interieur zijn een perfecte aanvulling op het Connelly leder van de zittingen. De volmaakt van vorm afgestemde hardtop gaat haast onmerkbaar over in het zacht stromende silhouet van de Jaguar XK8. Het klassieke flair van een coupé – een perfecte combinatie vormend met de sportieve vrije ruimte van de cabriolet.

 

Sûrement l’une des voitures la plus impressionnante et la plus fascinante dans le segment des cabriolets de Upperclass de nos jours. Grâce au hardtop Wiesmann pour la XK8, nous vous offrons pour ce cabriolet une atmosphère d’interieur confortable et harmoniuese, telle qu’on la connaît des avantages légitimes d’un coupé. Le façonnage et l’harmonisation raffinée de couleur du toit intérieur s’ajoutent parfaitement au cuir Connolly des sièges. Le hardtop de forme accomplie se joint de manière presque imperceptible à la silhouette douce de la Jaguar XK8. Le caractère classique d’un coupé – parfaitement lié à la liberté sportive de mouvement du cabriolet.

 

Wiesmann Hardtops

Alle Wiesmann Hardtops zijn dubbelwandig uitgevoerd; dat wil zeggen optimaal geïsoleerd en veilig. Standaard is de Wiesmann Hardtop uitgevoerd met een getinte en verwarmde achterruit. De constructie is dusdanig bedacht dat de Hardtop is in tien seconden gemonteerd of gedemonteerd kan worden. Dit topproduct draagt vanzelfsprekend het TÜV embleem en kan naar keuze worden afgeleverd in alle originele kleuren van de autoconstructeur of in een contrastrijke kleur. De dakhemel is in flock, velours of in het originele leder. Leasing en renting behoren tot de mogelijkheden. 

Coupétime = Hardtoptime

 

Hoefa Exclusive Car Products B.V.

Eendrachtlaan 102

3526 LB Utrecht

tel. 030-2932233

info@hoefa.nl

 
 

© 2000-2100 The CSI Web Company - all rights reserved