televisie, DVD & Playstation in uw auto

 

U wilt graag comfortabel reizen en de kinderen een beetje stil houden? Dit is de oplossing! Maar u denkt natuurlijk dat het allemaal erg duur is?


 

Waarom moeten de monitoren zo duur zijn ?

GEMA brengt 2 monitoren op de markt die van zr goede kwaliteit zijn.

Ze doen beslist niet onder aan de bekende merken, ze hebben zelfs meer mogelijkheden!

Zo hoeft u niet ongerust te zijn of uw bron een NTSC of PAL aansturing heeft want de monitoren kunnen dit volledig automatisch aan!

 

 

 

 

De CM-7025 Breedbeeldmonitor is een ideale monitor om in een hoofdsteun te plaatsen vanwege zijn platte behuizing van maar liefst 3 cm.

De voorzijde van monitorbehuizing is chroomkleurig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De CM-6462RM (zie afbeelding rechts) is een dakmonitor die men in iedere auto in kan bouwen, deze is voorzien van binnenverlichting aan iedere zijde.

De behuizing is alleen leverbaar in het zwart.

 

 

Wanneer u overweegt om meer dan 1 monitor te plaatsen dan is het goed om eraan te denken om een splitter/versterker SB-3714 achter uw bron (video, DVD, Playstation) te plaatsen om te voorkomen dat u een beeldkwaliteit verlies krijgt.

Via de splitter/versterker kunt u 4 monitoren aansturen voor een optimaal beeld! 

 

Al deze producten worden eerst uitvoerig getest alvorens ze op de markt gebracht  worden, dus over de kwaliteit hoeft u niet in te zitten!

 

Zo heeft GEMA ook nog vele andere producten op het gebied van Multimedia die van zeer goede kwaliteit zijn en zeker voor een betaalbare prijs, zoals de TV-tuner, DVD-speler waar u ook MP3 mee kunt afspelen enz.

 

 

 

 

 

 

 

 

gema@autoinfotainment.nl

Terug naar de vorige pagina