Professionele Audi A1 tuning met 27 kW/37 pk vermogen winst. CHIPPOINT chiptuning maakt de Audi A1 1.2 TFSi nog rapper
Een van de betere Audi-tuners in Nederland en België, CHIPPOINT Tuning Solutions, heeft al jaren de oplossing in huis om de 1.2 liter turbo aangedreven compressormotor met intercooler van 63 kW/86 pk vermogen, door een perfecte software-matige aanpassing op de vermogenstestbank, naar het niveau van 90 kW/120 pk te brengen. Het draaimoment (koppel) neemt ook behoorlijk toe: van 160 tot 210 Nm. Hierdoor wordt de topsnelheid opgeschroefd naar 210 km/u.
 

Audi Nederland

Audi.nl - de officiële site van Audi Nederland
Service, dealers, technieken en garantie, nieuws en experimenten en de A-selectie.

 

Chiptuning Audi A5

Chiptuning Audi A5 TDi levert max. 70 pk vermogen extra op
Dieseltuning is en blijft populair. Ook in het marktsegment van 40.000 tot 65.000 euro, is autotuning een geliefd artikel. Eén van de voertuigen in dit segment welke regelmatig een 'vitaminekuur' ondergaat is de fraaie coupé van Audi, de A5. Voor professionele autotuning - d.w.z. tuning in samenhang met een vermogenstestbank - kunt u zowel in Nederland als in België bij Chippoint Tuning Solutions terecht.

 

Audi RS4 Cabriolet

Leuk speelgoed voor de zomer: RS4 Cabriolet

De S4 Cabriolet is al geen stakker, maar Audi overtreft de S4 met de nieuwe RS4 Cabriolet. De 420 pk sterke V8 maakt de cabriolet tot een sportauto. Open Audi-rijden wordt nu wel heel leuk!

 

Audi RS4 Avant

Snelheidsduivel: Audi RS4 Avant

Audi breidt de RS4-serie uit met twee modellen waaronder deze supersnelle RS4 Avant. Audi claimt dat de RS4 Avant de ultieme combinatie is tussen een sportauto en een stationwagon. Boodschappen doen wordt nog leuk!

 

Audi A6 Allroad Quattro

Audi A6 Allroad Quattro

Op basis van de A6 Avant presenteert Audi wederom een offroad-versie onder de naam A6 Allroad Quattro. De A6 Allroad Quattro wordt gekenmerkt door een mix van sportieve en offroad eigenschappen.

 

Audi A3 Sportback

Audi presenteert vijfdeurs A3 (Sportback)

Dit is de langverwachte Audi A3 5-deurs, A3 Sportback genaamd. De Audi A3 Sportback is een combinatie van een sportieve hatchback, een coupé en een stationwagon. En dat is niet alleen qua uiterlijk maar ook praktisch merkbaar.

 

Meer vermogen en koppel voor uw Audi?

Meer vermogen en koppel voor uw Audi?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van de chip in eigen beheer, nemen het vermogen en koppel aanzienlijk toe hetgeen resulteert in betere prestaties en meer rijplezier!

 

Chippoint.com

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Wereldprimeur: Audi A6

Wereldprimeur: Audi A6

Hier is ´ie dan: de nieuwe Audi A6. De Audi A6 is ontwikkeld met in het achterhoofd de kwaliteit, dynamiek en rij-eigenschappen van de Audi A8. Hierdoor is de A6 een bijzonder sportief en comfortabele auto geworden.

 

Sebring sportuitlaten

Sebring sportuitlaat voor de Audi A3

Voor de nieuwe Audi A3 heeft de bekende sportuitlaat specialist Sebring uit Oostenrijk de twee nieuwe einddempers ontwikkeld.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Audi op de IAA

Audi op de IAA in Frankfurt

Audi komt met veel nieuws op de IAA in Frankfurt. Zo beleven de nieuwe S4 Cabriolet en Le Mans quattro hier hun wereldpremiere. Verder nog nieuwe motoren voor de A2. A3 en A8.

 

Audi A8 4.0 TDI

Audi A8 4.0 V8 TDI Quattro 

Met 275 pk vermogen en 650 Nm koppel is dit de snelste limousine met achtcilinder dieselmotor ter wereld. Ja, Audi bewijst wederom haar sportieve karakter met een krachtige motor.

 

Audi A3

Audi A3 3.2 V6 Quattro

De nieuwe A3 zal in juni bij de Nederlandse dealers staan. Het topmodel (dat in december op de markt komt) wordt geleverd met een 3.2 V6 die een vermogen van 250 pk levert. 

 

 

Audi Allroad Quattro

Audi Allroad Quattro 4.2 V8

Na wat passen en meten zijn de ingenieurs van Audi erin geslaagd om de 4.2 liter V8 in de Allroad Quattro te leggen. Resultaat: schitterende prestaties zowel op het asfalt als in het terrein.

 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Audi Nuvaroli

Audi Nuvaroli quattro

Een voorproefje van Audi's toekomst, dat is wat de Nuvaroli is. Maar zou dat alleen zo zijn? Misschien als de reacties positief zijn komt de Nuvaroli wel in productie!

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Audi A3

De nieuwe Audi A3

Lang verwacht en nu toch eindelijk geïntroduceerd; de nieuwe Audi A3. Een nieuwe look, nieuwe motoren, verbeterde kwaliteit en diverse noviteiten kenmerken deze 'kleine' Audi.

  Audi A8 L

Audi A8L 4.2 Quattro

De wielbasis A8L is ten opzicht van de 'normale' A8 met 130 mm toegenomen. Deze ruimte komt geheel ten goede aan de achterpassagier(s) waardoor de A8L 4.2 Quattro een directieauto bij uitstek is.

  Audi TT Coupe 3.2 Quattro

Audi TT Coupé 3.2 Quattro

De Audi TT is binnenkort leverbaar met een 250 pk sterke 3.2 liter V6. Dit topmodel uit de TT-range is in alle opzichten aangepast en opgesierd met spoilers, grote lichtmetalen velgen en een aangepast interieur.

  De nieuwe Audi S4

De nieuwe Audi S4 met 4.2 liter V8

Audi presenteerde op de Salon van Parijs de nieuwe S4 die net als zijn voorganger verkrijgbaar is als Limousine en Avant. In tegenstelling tot zijn voorganger is deze niet voorzien van een V6 maar van een 4.2 liter V8!

  NL Power - Heldere koplampen

Heldere koplampen voor A4 

Het vorige model van de A4 werd in de eerste paar jaren van productie nog niet geleverd met heldere koplampen. Na een facelift wel. Speciaal voor het model waarbij deze heldere koplampen nog niet geleverd werden kunt u bij NL Power terecht voor een paar heldere exemplaren.

  Audi A8

Audi A8 4.2 Quattro

Nadat Mercedes, inmiddels alweer een tijd geleden, de nieuwe S-klasse introduceerde en BMW de nieuwe 7-serie, bleef Audi met de A8 wel een beetje achter op haar concurrenten. Daar is nu een einde aan gekomen!

  Audi A3 verlaagd door KW

Audi A3 verlaagd

KW levert al vele jaren aan de racerij. Nu is er voor de Audi A3 een verlagingskit leverbaar waarmee de auto 30 - 70 mm dichter bij het asfalt komt. Comfort, sportiviteit en rijplezier nemen hierdoor flink toe.

  Autoverzekeringen voor uw Audi

Selecteer online de autoverzekering voor uw Audi

Er zijn vele soorten autoverzekeringen beschikbaar. Voor u is het belangrijk dat u de juiste verzekering afsluit. Online kunt uzelf een autoverzekering selecteren.

  NL Power - Voorspoiler

Voorspoilers bij NL Power

Om de voorkant van uw auto een extra sportieve aanblik te geven is het mogelijk om een voorspoiler te monteren. NL Power levert voorspoilers voor o.a. de Audi A3.

  Audi A4 Cabriolet 2.5 V6 TDI

Audi A4 Cabriolet 2.5 V6 TDI

De A4 Cabriolet is de eerste cabrio ter wereld die leverbaar is met een V6 dieselmotor. Het vermogen van 163 pk en het koppel van 310 Nm zorgen voor prestaties die je mag verwachten van een auto als deze.

 

Audi TT Roadster met 150 pk

Audi biedt de TT Roadster voortaan ook in een derde motorvariant aan. Deze uitvoering is al langer in Duitsland op de markt en komt nu ook naar ons land. Deze 1.8 T levert een vermogen van 150 pk.

 

De nieuwe Audi A8

De nieuwe A8

Eindelijk komt Audi met haar nieuwe A8. Het model dat toch wel veel overeenkomsten vertoont met de andere V.A.G. producten zoals de Skoda Superb en Volkswagen Phaeton kan er weer tijden tegenaan.

  Audi RS6

RS6

In samenwerking met Quattro GmbH ontwikkelde Audi zo'n twee jaar geleden de RS4 Avant. Het succes was overweldigend en om het er niet bij te laten komt het Duitse merk nu ook met een RS-uitvoering van A6 met onder de kap een 4.2 liter V8 bi-turbo.

  NL Power - Voorbumper

RS bumpers bij NL Power

Voortaan niet alleen voorbehouden aan de RS4 Avant maar nu ook leverbaar voor o.a. de A3 zijn de RS voorbumpers. Deze zijn verkrijgbaar bij NL Power in Zwolle.

 

Audi A4 Cabriolet

A4 Cabriolet

Voor het ontwerpen van de Audi (A4) Cabriolet reden de Duitsers een 'gewone' A4 en een TT de ontwerpafdeling binnen om deze als voorbeeld te gebruiken voor het ontwerp van de nieuwe cabriolet. Toch is deze cabrio een auto met een geheel eigen uitstraling.

  Audi A3

A3 1.9 tdi opgepept

Er is veel mogelijk met chiptuning. Zo ook voor de 90 pk sterkte 1.9 tdi die onder de kap van de Audi A3 ligt. Deze is door chiptuning op te peppen tot 117 pk, een winst van maar liefst 27 pk dus.   

  Audi Multimedia Interface

Multimedia Interface

Er worden steeds meer nieuwe snufjes uitgevonden voor in onze auto's, maar op met het aantal mogelijkheden neemt ook het aantal bedieningselementen toe. De auto begint bijna te lijken op een cockpit. Audi heeft hiervoor de oplossing.

  Audi Allroad Quattro

Allroad Quattro

Vanaf augustus 2002 is de Audi Allroad Quattro ook leverbaar met een 4.2 liter V8. In combinatie met een zeer rijke uitrusting zal dit het topmodel van Audi's off-road model zijn.

  Audi A4 1.9 tdi 100 pk

A4 1.9 tdi met 30 pk vermogenswinst

Wie de motor van zijn A4 1.9 tdi (100 pk) niet krachtig genoeg vindt kan deze voorzien van een chip van Chippoint.com. Hierdoor neemt het vermogen van deze diesel met 30 pk toe, en levert dan 130 pk.

  Audi A4 Avant Caractere

A4 Avant 

Al jaren maakt Caractere bodykits voor Volkswagen en Audi modellen. Zo ook voor de nieuwe A4. Met deze bodykit oogt de A4 een stuk sportiever en heeft deze mogelijk veel weg van de nieuwe RS4. Of dat zo zal zijn, dat moeten we nog zien.

  Audi Cabrio

Wiesmann hardtop voor de Audi Cabrio

Een coupé met een heel speciaal karakter: de Audi Cabrio. Zelfs wanneer het buiten koud en luidruchtig is, blijft het binnen gezellig warm en stil. Met Wiesmann...

  Audi S3

Meer vermogen voor de Audi S3

De Audi S3 was al niet slecht voorzien maar toch vonden ze bij Audi dat het nog wel een stapje beter kon. Het resultaat: 15 pk meer vermogen voor de S3 waardoor de 1.8T nu 225 pk levert.

  Audi A4 en A4 Avant - JE Design

A4 & A4 Avant van JE Design

Voor de nieuwe A4 sedan waren al verschillende kits leverbaar, maar nu is er ook voor de Avant heel wat leuks leverbaar. Vooral de voorbumper met spoiler en  achterbumper met twee dubbele uitlaatpijpen vallen op.

  Audi A4 1.9 tdi 90 pk

27 pk meer voor de A4 1.9 tdi 90 pk

Om een vermogenstoename van 27 pk te realiseren op je A4 1.9 tdi (90 pk) kun je eens een kijkje nemen op Opgepept.nl waar men een chip verkoopt om deze vermogenstoename mogelijk te maken.

 Laatst bijgewerkt 24 dec 2013

© 2000-2011 The CSI Web Company
© 2012-2014 AudiShopping.nl – A Bizwise Enterprises LTD production
all rights reserved