Alfa Romeo

Alfa Romeo - historie - design - techniek - modellen

De officiële site van Alfa Romeo bv.

  Alfa Sportwagon

De nieuwe Alfa 159 Sportwagon

In Genève presenteert Alfa Romeo de compleet nieuwe 159 Sportwagon. Deze stationwagon-variant van de nieuwe 159 is een duidelijke evolutie van het vorige model.

  Alfa Spider

Italiaanse schoonheid: Alfa Spider

Alfa Romeo presenteerde op het Autosalon van Genève de compleet nieuwe Alfa Spider. De nieuwe Alfa Spider wordt leverbaar met twee motoren en is gebaseerd op de Brera.

  Alfa Brera

In detail: Alfa Brera

Alfa Romeo presenteerde begin 2006 de Brera op de Nederlandse markt. De Brera is een sportieve en stoer vormgegeven sportauto leverbaar met twee benzinemotoren. De sportieve Brera zet een rijke Alfa-traditie voort.

  Chippoint.com

Meer vermogen en koppel voor uw Alfa Romeo?

CHIPPOINT is gespecialiseerd op het gebied van chiptuning op maat. Door het optimaliseren van het motormanagement in eigen beheer, neemt zowel het vermogen als het draaimoment aanzienlijk toe hetgeen resulteert in minder brandstof, betere prestaties en meer rijplezier! CHIPPOINT tuned en test uitsluitend op de vermogenstestbank. Verreweg de allerbeste manier van autotuning!!!

  CHIPPOWER.nl - betaalbare Alfa Romeo autotuning op de vermogenstestbank

CHIPPOWER.nl - betaalbare Alfa Romeo autotuning op de vermogenstestbank

Alhoewel de sportieve automobielen van het merk Alfa Romeo in het algemeen over voldoende pk's beschikken, zijn er nogal wat Alfa Romeo eigenaren (Alfisti) die net dat beetje meer power uit hun benzinemotor willen halen. Niet alleen die extra pk's zijn interessant maar de aanwas in draaimoment (koppel) schommelt bij veel Alfa's tussen de 10 en de 13 procent. Dat maakt de Alfa smeuiger, de auto komt beter van zijn plaats af en hij accelereert beter. Overigens heb je die koppeltoename over het gehele toerenbereik van 2000 tot 6000 toeren. Voor de Alfa Romeo dieselmotoren is het een algemeen bekend gegeven dat op een 2.0 liter zo'n 25 tot 30 pk vermogen wordt gewonnen en veelal zo'n 50 tot 60 Nm aan draaimoment. Een en ander is ook afhankelijk van de km-stand en de inwendige vervuiling van de motor... Dus op zoek naar een autotuner met meer dan 10 jaar ervaring en een op maat geschreven programma op de testbank tegen een betaalbare prijs? Dan moet u beslist op deze site eens kijken. Het CHIPPOWER-programma voorziet in een tuning voor de benzinemodellen 33, 75, 145, 146, 147, 155, 156, 159, 164, 166, GT, GTV en de Spiders. In het dieselsegment kunnen alle JTD en JTDm motoren voor de 145, 146, 147, 155, 156, 159, 164, 166, de GT alsmede de Crosswagon getuned worden. Afhankelijk van het bouwjaar en de aanwezige computer, worden Alfa Romeo's getuned d.m.v. chiptuning, OBD-tuning, danwel seriële tuning. Voor sommige seriële computers is alweer een protocol voorhanden zodat ze via het OBD-systeem (diagnosestekker) geprogrammeerd kunnen worden. Van de meest getunede Alfa's zijn vermogens-/koppeldiagrammen voorhanden. Prijzen vanaf 399 euro incl. BTW. Betrouwbare Alfa Romeo autotuning vindt plaats op de vermogenstestbank!

 

Chippoint.com

CHIPPOINT - voor OBD-tuning en Chiptuning

CHIPPOINT heeft een jarenlange ervaring in het tunen van auto's. Deze knowhow gebruiken wij voor het op maat tunen van uw auto. Wij zijn niet merkgebonden, hebben alle equipment in huis, bezitten een groot programma en hanteren zeer scherpe prijzen. Lees verder op de CHIPPOINT website.

 

Alfa Romeo Spider

Verrijking voor de Alfa Romeo Spider
Het perfecte design van de Wiesmann hardtop verrijkt de Alfa Romeo met de voordelen van een coupé en behoudt de vrijheid van een cabriolet.

  Assurantiesite.nl

Assurantiesite.nl 

Niet meer willen wachten op een offerte? Op Assurantiesite.nl berekent u heel gemakkelijk en snel het bedrag uit dat u maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering!

 

 

Alfa Romeo 8C Competizione

Alfa Romeo 8C Competizione 

Waauuuwwww! Tijdens de persdagen op de IAA heeft Alfa voor een spectaculaire verrassing gezorgd. Dit is de geheel onverwachte, achterwielaangedreven 8C Competizione!

 

Alfa 156 en Sportwagon

Alfa Romeo 156 en Sportwagen vernieuwd 

Het kwam onverwacht: Alfa Romeo heeft de 156 en Sportwagon vernieuwd. Met name het front oogt fris en geheel in lijn met de 147 en Brera. Verder zijn er nieuwe kleuren en bekleding. 

 

Marcel Racing Sport

MRS: kickboxer onder je motorkap

MRS doet aan chiptuning, maar zonder de chip aan te raken. Hun CIC-box geeft het motormanagementsysteem andere signalen, waardoor de in de motor aanwezige overcapaciteit omgezet wordt in betere prestaties. In plaats van een tijger in je tank dus een kickboxer onder je motorkap.

 

Rijk assortiment Alfa Romeo's 156 bij Sam van Lingen (SAVALI)

Rijk assortiment Alfa Romeo's 156 bij Sam van Lingen (SAVALI)
Bekijk hem goed. Laat uw ogen gaan langs de vloeiende en krachtige lijnen. Elk detail onderstreept de grote zorg die Alfa Romeo aan het ontwerp heeft besteed. Maar ook aan veiligheid, de uitrusting en het comfort: niets is aan het toeval overgelaten. De Alfa 156 is een auto die sportiviteit combineert met originaliteit. Maak kennis met deze karaktervolle auto bij Sam van Lingen. Al 40 jaar Alfa Romeo dealer met vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Houten en Utrecht. Ook het adres voor uw vertrouwde Alfa Romeo occasion.

 

Alfa Romeo GT Coupe

Alfa Romeo GT Coupé

Tijdens het Salon van Genève beleefde de Alfa GT Coupé zijn wereldpremiere. Deze sportieve coupé is technisch gebaseerd op de 156 en qua uiterlijk op de succesvolle 147.

  Chippower

Chiptuning by Chippower.nl

Uw auto heeft meer vermogen of meer trekkracht nodig? Chiptuning door Chippower.nl is de oplossing! Extra kracht voor meer dan 900 turbo en non-turbo auto's. 

  Alfa 147

Moderne dieseltechniek voor Alfa Romeo

De Alfa 147 en 156 waren de eerste modellen uit de Fiat-Group die de leverbaar zijn met de nieuwe, moderne Multi-Jet dieselmotoren. Deze nieuwe motoren zijn zuiniger, stiller en krachtiger. Lees verder...

  Alfa Romeo 147 GTA

Alfa Romeo 147 GTA

Na de introductie van de 156 en Sportwagon in GTA-uitvoering komt Alfa nu ook met de 147 GTA. Deze wordt aangedreven door dezelfde 250 pk sterke V6 als in de andere GTA-modellen. Hiermee is het de snelste auto in deze klasse.

  NL Power - Heldere achterlichten

Heldere achterlichten voor de 156

Op dit moment zijn heldere achterlichten een ware trend. Ook op uw 156 mogen ze niet ontbreken. Bij NL Power kunt u ook met u Alfa 156 terecht voor een paar heldere achterlichten.  

  Laser - Alfa Romeo 147

Laser sportuitlaat voor de Alfa Romeo 147

De uit de racerij overgewaaide trend is de LASER F1 sportuitlaat. Als eerste fabrikant van sportuitlaten presenteerde LASER een RVS sportuitlaat waarmee de coureur zelf zijn uitlaat kan aanpassen aan alle omstandigheden. 

  CHIPPOINT Tuning voor uw Brera?

CHIPPOINT Tuning voor uw Brera

Er zijn talloze tuners in Nederland en in het buitenland. Voor u is het belangrijk dat u een vertrouwde professionele tuner op internet vindt met een rijke ervaring. Een mooie website zegt niets over de kwaliteit van de tuner. Ook een programma 'gemaakt' op de testbank in het buitenalnd is voor u geen bewijs dat uw auto daar 100 procent gelukkig mee is. Autotuning begint op de testbank en daar moet uzelf bij zijn. Dat is ons advies... maar overtuig uzelf.

  Alfa Romeo 166

Engstler Alfa 166

Een Alfa Romeo 166 met een 300 pk sterke 3.0 liter V6, grote, krachtige remschijven, lichtmetalen velgen en nog veel meer op het gebied van tuning en styling, het kan allemaal geregeld worden bij de Duitse tuner Engstler.

  Alfa Romeo GTV 2.0

Chiptuning Alfa Romeo 2.0 GTV Turbo: 25 pk meer vermogen
Bij het scherpe en sportief gelijnde exterieur van de Alfa Romeo GTV horen natuurlijk ook sportieve prestaties. Af fabriek heeft de GTV al flink vermogen maar dit is nog met 25 pk en 35 Nm te verhogen waardoor de GTV maar liefst 225 paarden onder de kap heeft.

  Alfa 159

Uw Alfa Romeo 159 1.9 JTD niet pittig genoeg? Dat wordt tuning!
Daar kunnen ze bij Chippoint Tuning Solutions wel iets aan doen. Het vermogen kan door middel van OBD-tuning worden opgeschroefd van 150 naar ca. 180 pk. Het koppel neemt door deze ingreep met 45-50 Nm toe.

 

Chiptuning Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Wie voor de Alfa Romeo 156 1.9 JTD heeft gekozen maar meer prestaties wenst kan een tuning overwegen. Afhankelijk van de aanwezige Engine Control Unit wordt er een chiptuning, OBD-tuning danwel een serial tuning uitgevoerd. Resultaat meer souplesse en meer trekkracht. In cijfers: ca. 27 pk's en 45-50 Nm meer.

http://www.shoplife.nl

 

© 2003-2008 BWE - A BizWise Enterprises LTD production - all rights reserved - this is not an official Alfa Romeo site - laatst bijgewerkt 18-03-2008